DenizBank, tek özel banka olarak destek verdiği Nefes Projesi’nin ikincisi kapsamında, TOBB ve KGFile KOBİ’lerin hayatına değer katacak bir işbirliği gerçekleştirdi.  

Bu kapsamda 6 ay anapara ödemesiz dönem (ayda bir faiz ödemeli) içeren, sonraki 12 ay aylık eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay vadeli olarak, aylık %0,99 faiz oranı ile 200.000 TL’ye kadar Nefes kredisi imkanı sunan banka, KOBİ’lere ve dolayısıyla Türkiye ekonomisine desteğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl KOBİ’lere rahat bir nefes aldırmak üzere hizmete alınan ‘Nefes Projesi’nin ikincisi TOBB ve KGF işbirliğinde hayata geçirilirken, DenizBank işbirlikleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki işletmeler için değer üretmeye devam ediyor. BankanınTOBB ve KGF ile yaptığı anlaşma kapsamında,6 ay anapara ödemesiz dönem (ayda bir faiz ödemeli) içeren, sonraki 12 ay aylık eşit taksitli olmak üzere toplam 18 ay vadeli olarakve aylık %0,99 faiz oranı ile 200.000 TL’ye kadar ‘Nefes’ kredisi kullanabilecek olan KOBİ’ler, başvurularını aynı gün içinde sonuçlandırarak, ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekler.

“KOBİ’lerimizin her türlü ihtiyacına yanıt verebiliyoruz”

İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank Sarıyer Şubesi Şube Müdürü Hasan Taner Tezer şöyle konuştu; “KGF ve TOBB ile yaptığımız protokol;Nefes projesinin ikincisi kapsamında KOBİ’lereözel kredi avantajları sunuyor. Mart ayı sonunda Sayın Başbakan’ın katılımıyla ikincisi lanse edilen projede yer alan tek özel banka olmanın gururunu taşıyor, günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile KOBİ’lerimize destek oluyoruz. Geçtiğimiz sene yıllık %9.90 ile 150.000 TL’yekadar kredi verirken, bu sene aylık %0,99 faiz oranı ile 200.000 TL’ye kadar ‘Nefes’ kredisi imkanı sunuyoruz.Bilindiği gibi ekonomimizi ayakta tutan, toplam firma sayısının yüzde 99’unu, istihdamın yüzde 74’ünü, ihracatın yüzde 54’ünü oluşturan ve daha da önemlisi aileleriyle birlikte 30 milyonun üstünde bir nüfusa tekabül eden KOBİ’lerimize destek olmayı, ülkemizin sürdürülebilir gelişimi için öncelikli sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Bu kapsamda, yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile ihtiyaç duydukları her an KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”