İLETİŞİM: 0212 346 06 05 - 0534 030 11 77

Eclipse Maslak'ta hizmet veren ve her alanda iyileştirme faaliyetleri ile maliyetleri düşürerek müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefleyen Talia Sigorta, genel sağlık poliçesinden trafik sigortasına, DASK'tan bireysel emekliliğe kadar birçok sigorta çeşitleri ile insanların güvenli ve huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlıyor.

Sektördeki 20 yıllık tecrübesi, donanımı ve bilgisi ile Talia Sigorta çatısı altında hizmet veren firma sahibi Ayşegül Akın, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na önemli açıklamalarda bulundu.

"PANDEMİ SİGORTA SEKTÖRÜNÜ OLUMSUZ ETKİLEDİ"

Ayşegül Akın, "1996 yılında sektöre giriş yaptım. Bölge ve genel müdürlüklerde 16 yıl boyunca hasar alanında çalıştım. Ardından çocuklarımdan dolayı kariyerime bir süre ara verdim. 2020 yılının Kasım ayında Anadolu Sigorta acenteliğini açtım. Pandemi sürecinde tüm sektörlerde olduğu gibi biz de olumsuz etkilendik. Fakat özellikle normalleşme ile birlikte çalışmalarımıza hız verdik" ifadelerini kullandı.

"TAMAMLAYICI SAĞLIK VE GENEL SAĞLIK POLİÇELERİNE YOĞUN İLGİ"

Pandeminin sigorta sektörüne etkilerini anlatan Akın, "Covid-19 salgını ile birlikte tamamlayıcı sağlık ve genel sağlık poliçelerinde çok büyük bir artış oldu. Tamamlayıcı sağlık poliçesi, SGK anlaşmalı hastanelerde arka kalan kısmı ve tüm tetkik tedavileri karşılıyor. Genel sağlık poliçesi ise, kendi içerisinde farklı kollara ayrılıyor. Bunların dışında ferdi kaza poliçelerine de ciddi bir ilginin olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

AKIN'DAN DASK VURGUSU

Akın, "DASK, trafik poliçesi gibi yaptırılması zorunlu bir poliçedir. Fakat Türkiye'de birçok insan bu konuda yeteri kadar bilgiye sahip olmadığı için sadece zorunlu hallerde yaptırıyor. Türkiye deprem kuşağında olan bir ülke. 'Benim evime bir şey olmaz' düşüncesini doğru bulmuyorum. DASK poliçesini çok uygun primlerle yapmamıza rağmen insanların ilgisiz kalması üzücü bir durum. 100 TL'den başlayan ve 500 TL'ye varan temsili rakamlar ile büyük riskleri temin altına alabilirler. Dolaysıyla herkese bu poliçeyi yaptırmasını tavsiye ediyorum" dedi.

Maslak Mah. Akasya Sok. Eclipse Sitasi No:5 A Blok Kat:2

www.taliasigorta.com

SARIYER POSTA GAZETESİ