Ofisten eve, dış cepheden, zemin temizliğine kadar birçok alanda hizmet veren Son Nokta Temizlik firması, son teknoloji ile donatılmış tecrübeli elemanları ile müşteri memnuniyetini esas alarak hijyeni ve temizliği evinize getiriyor.

Son Nokta Temizlik, 1995 yılından bu yana özellikle evde veya iş yerinde daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamak isteyenlerin tercih edilen firması oldu. Hem çalışanlar, hem de iş yeri sahipleri için büyük bir sorun arz eden iş yeri temizliği, Son Nokta Temizlik ile problem olmaktan çıkıyor. Modern temizlik yöntemleri ile haftanın belli günlerinde ve belli saatlerinde hizmet verirken, kaliteden ödün vermiyor.

Ev temizliği

Öncelikle temizlik yapılacak alan detaylı bir şekilde ele alınıyor ve gerekli kontroller yapılıyor. Ardından mutfak, banyo, salon, tuvalet ve diğer alanlarda gerekli temizlik çalışmaları yapılıyor.

Koltuk ve halı yıkama

Yaşam alanlarımızda en fazla kullandığımız mobilya grupları koltuklarımız ve halılarımız. Çok fazla kullanıma bağlı olarak bu iki ürün de hızlı bir şekilde kirleniyor ve kiri de çok çabuk yayıyor. Son Nokta Temizlik, koltuk ve halılardaki tüm bakterileri yok ediyor.

Son Nokta Temizlik’in verdiği hizmetler:

Ofis temizliği, Dış cephe temizliği, ev temizliği, buhar temizliği, inşaat sonrası temizlik, zemin temizliği, villa temizliği, halı ve koltuk yıkama.

Ayazağa Mah. 118 Sok. No:1/B

Tel: 0212 289 0766 - GSM: 0532 712 7902