'Çocuklarınız hayal etsin, biz dikelim' mottosuyla Zekeriyaköy'de hizmet veren Graff İn Kids, çocuklara hayallerini yaşama imkanı sunuyor. Hayal ve masal kahramanlarının birbirinden renkli kıyafetlerini çocuklarla buluşturan Graff İn Kids, miniklerin mutluluğuna ortak oluyor.

İletişim: 0532 738 19 77

Çocukluğumuzda izlediğimiz film, okuduğumuz masalda geçen bazı karakterler hayal dünyamızın kahramanı oldu. Onlar gibi görünmek her çocuğun hayalidir. Graff İn Kids, çocukların hayallerindeki kahraman olabilmeleri için kostümden, aksesuarlara kadar her ayrıntıyı düşündü.

"Her çocuğun bir masalı ve kahramanı vardır"

Graff İn Kids'in sahibi Fulya Eriş, "Graff İn Kids olarak Sarıyer'de olmayanı yapmak istedik. Bu kapsamda birbirinden renkli ve farklı konseptte ürünler ürettik. Bunu yaparken de bizim için bazı olmazsa olmaz unsurlara büyük önem verdik. Ürünlerimiz sentetik değil, pamuk ve kumaşlı olmalarını istedik. Çünkü çocukların kimyasallardan uzak tutulması gerekiyor. Bu sektörde yapılan en büyük hatalar; kötü baskı, kalitesiz kumaşlar, sentetik ürünlerin kullanılmasıdır. Kendi çocuğuma almayacağım, giydirmeyeceğim ürünleri başka çocuklara da giydirmem" diye konuştu.

"Sarıyer'deki eksikliği giderdik"

Eriş, "9 ve 5 yaşlarında iki tane kızım var. Dolayısıyla rengarenk kostümler, aksesuarlar istiyorlardı. Özellikle bu yaş grubundaki çocuklar için bu tarz ürünler çok ilgi çekici. Akabinde bu konseptte bir işletmenin Sarıyer'de olmadığını fark ettim ve bu eksikliği gidermek için Graff İn Kids'i hizmete açtım. Ürünlerin üretimi için bir atölye ile anlaştık ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Geniş ürün yelpazemiz var"

Ürün yelpazesi hakkında konuşan Eriş, "Yaklaşan yeni yıla uygun konseptli ürünler, aksesuarlar, çeşitli kahramanların kıyafetleri gibi geniş ürün yelpazemiz var. Bunların dışında çizimleri bana ait olan kostümler bulunuyor. Dolayısıyla bu ürünleri başka yerde bulmak imkansız. Bunlar Graff İn Kids'e özel tasarlanan kıyafetler" dedi.

Kaliteyi uygun fiyatla buluşturuyor

Fiyat politikaları ile ilgili konuşan Eriş, "Ülkemizin ekonomik durumunu ve insanların alım gücünü dikkate alarak ürün fiyatlarını belirledik. Herkesin bu tarz ürünleri alma gücü olmayabilir. Dolayısıyla fiyatlarımızı makul seviyede tutup her bütçeye hitap etmek istiyoruz. " şeklinde konuştu.

"Herkesi Graff İn Kids'e bekliyoruz"

Çocukların mutluluğu tüm anne babaları, Graff İn Kids'e davet eden Fulya Eriş, Biz güler yüzlü hizmet anlayışı, kaliteli ürünlerimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz." Dedi.

Zekeriyaköy Mah. 4. Cad. Garanti Koza Çarşısı No: 8/D Sarıyer 

Instagram: graffinkids

İletişim: 0532 738 19 77