Sarıyer’in seçkin yerleşim bölgesi Ormanada’da faaliyet gösteren Angel World Coffee, ferah mekanı ve şık dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Çocuklara özel oyun alanı da bulunan nezih işletme, yoğun iş temposundan uzaklaşmak isteyen anne ve babaların gözde mekanı oldu.

Sarıyer’in en sakin ve seçkin bölgelerinden biri olan Ormanada’da faaliyet gösteren Angel World Coffee, çocuklu ailelerin sosyalleşebileceği nezih bir mekan.

Geniş oyun alanları ve bu alanlardaki görevli çalışanlarıyla özellikle annelere kolaylık sağlıyor. Özellikle küçük yaştaki çocukların fazla enerjisini atması, sosyalleşmesi ve güvenli bir ortamda oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirmesini isteyen ebeveynler, yaklaşık 1 ay önce hizmete açılan Angel World Coffee’ye yoğun ilgi gösteriyor.

AİLE HUZURU İLE EĞLENCELİ SAATLER

İşletme sahibi Hakime Furkan Alısavy, “Buraya gelen aileler, bir yandan dinlenip yemeklerini yerken, diğer yandan çocukları da güvenli bir ortamda öğretmenler eşliğinde oyunlar oynuyor. Bu sayede anne ve babaların hem aklı kalmıyor hem de kendilerine vakit ayırabiliyorlar. Bizim önceliğimiz buraya gelen çocukların güvenliği. Aynı zamanda çocukların hijyenik bir ortamda vakit geçirmeleri için de önlemlerimizi aldık. Angel World Coffee olarak hijyen sertifikamız da mevcut. Bu sayede aileler çocukları ile birlikte gönül rahatlığıyla mekanımıza gelebiliyorlar. Aynı zamanda konforları ve rahat olmaları da son derece önemli. Hem çocuklarımız hem de aileler kendilerini evlerinde gibi hissetmeliler. Bunun için de her türlü ayrıntıyı düşündük” dedi.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET VURGUSU

Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Alısavy, “Angel World Coffee olarak konuklarımızı güler yüzlü hizmet anlayışımız ile ağırlıyoruz. Bizim için ürün kalitesinin yanı sıra samimiyet de çok önemli. Bunun yanı sıra ücret politikamızın da son derece uygun olduğunu düşünüyorum. Sarıyerlilerin dışarıdan mekanımızın konseptine bakıp ‘Burası pahalıdır’ düşüncesi ile hareket etmemelerini rica ediyorum. Bütçe dostu anlayışımız ile misafirlerimizi ağırlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FARKLI KONSEPTTE ETKİNLİKLER

Kafe bölümünün yanı sıra çocuklara özel oyun alanı bulunan Angel World Coffee’de birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere farklı konseptte çalışmalar yapılıyor. Pazartesi mutfak atölyesi, Çarşamba zumba dersi, Cuma günü ise slime etkinliği düzenleniyor. Bunların dışında da doğum günleri, kadın günleri, baby shower ve okul partisi gibi birçok özel günlere ev sahipliği yapıyor.

Zekeriyaköy, Kilyos Cad. Ormanada Bulvarı No: 248 Pera Sunset Park Sitesi Sarıyer

Tel: 0212 201 54 33

GSM: 0539 898 33 33

www.angelworldtr.com

Instagram: angelworldtr

SARIYER POSTA