“Mutlu çocuklar, mutlu aileler” mottosuyla Maden Mahallesi’nde hizmete açılan Tostiko, ebeveynler ile çocukların eğlenceli ve hoşça saatler geçirmeleri için her türlü ayrıntıyı düşündü. Açılışta renkli görüntüler yaşandı.

ÇOCUKLAR ARTIK EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER

Çocukların aileleriyle keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan Tostiko, kapılarını Sarıyerlilere açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa; AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Demirtaş ile çok sayıda davetli katıldı. Çocuklar ise kendileri için hazırlanan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.

“İŞLETMEMİZ 3 KONSEPTTEN OLUŞUYOR”

Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan işletme ortaklarından ve aynı zamanda bir anne olan Yıldız Didem Aykut, “Mekanımızı annem ile birlikte açtık. İşletmemiz 3 konseptten oluşuyor. Çocukların eğlenebileceği ve etkinlikler yapabileceği alan, tekstil ürünlerinin yer aldığı alan ve kafe alanımız var. Bunların tamamı el emeği göz nuru ürünlerdir. Tüm ürünlerimizi annem Gönül Turnagöl kendi elleriyle yapıyor. Bunların yanı sıra yağlı boya tabloları da annemin eserleri. Kendisi uzun yıllardır resim sanatı ile uğraşıyor. Kafemizde bulunan ürünlerin hepsi ev yapımıdır. Tamamen doğal ve katkısızı yiyecek ve içeceklerin satışını yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLAR VE AİLELER EĞLENCELİ SAATLER GEÇİRECEKLER”

Aykut sözlerini şöyle sürdürdü: “Ailelerin çocuklarıyla birlikte gittikleri mekanlarda ya çocuklarından uzak oluyor ya da kendileri rahat edemiyor. Yani keyifli saatler yaşayıp bir yandan da çocuğu göz önünde olamıyordu. Biz bu iki unsuru dikkate alarak böyle bir konseptte işletme açtık. Hem aile hem de çocuğun rahat edebileceği Tostiko’yu faaliyete geçirdik. Yani bu fikir çocukların ve ailelerin ihtiyaç duymasından dolayı ortaya çıktı. Bunların yanı sıra gelen konuklarımızın ev ortamı tadında vakit geçirmelerini arzu ettik. Bu yüzden güler yüzlü bir hizmet politikası izliyoruz.”

ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

“Açıkçası biz daha çok çocuk odaklıyız” diyen Aykut, “Ayrıca sanatı da ön plana çıkarmak istedik. Burada müzik ve piyano dersleri de verilecek. Yakın bir zamanda kitap okuma partileri de düzenlemek istiyoruz. Çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Çocukların etkinlik alanındaki oyuncakları da bunu göz önünde bulundurarak seçtik. Buraya gelen konuklarımız 1 saatte, 1 günde vakit geçirebilir. Ayrıca çocuğun ihtiyacına göre alışveriş de yapabilir. Bu kapsamda oyuncaklarımız, tekstil ürünlerimiz ve kıyafetler bulunuyor” şeklinde konuştu.

Adres: Maden Mah. Edip Sokak No: 2 Sarıyer

GSM: 0542 387 37 22 - 0532 252 07 23

www.tostiko.com

Instagram: tostikolar

SARIYER POSTA