Zekeriyaköy’de hizmet veren Cheers 34, yepyeni konsept ve eğlence tarzı ile yarın (Cumartesi) akşam Cuban Night grubuyla yeni sezona ‘merhaba’ diyor. Küba’nın egzotik ritimleriyle dolu muhteşem Cuban Night konseriyle başlayacak yeni sezonda Cheers, yıl boyunca müzik ve eğlencenin adresi olacak.

Zekeriyaköy’ün sıcak mekanlarından Cheers, yeni sezona yepyeni konsepti ile dönüyor. Yarın akşam düzenlenecek renkli bir açılışla yeniden müdavimlerine ‘Merhaba’ diyecek olan Cheers, özgün tarzını yeni sezonda da sürdürecek. İşletmeciliğini Şebnem Gürdem, yaptığı mekanın yarın akşam yapılacak açılışı Kübalı Cuban Night grubunun egzotik Küba ritimleriyle yapılacak. Gece sürprizlerle devam edecek.
CUBAN NİGHT KONSERİ

Zekeriyaköy’de her yaştan insanın buluşma noktası olan Cheers, 5’inci yılına muhteşem bir konserle başlıyor. Kendine has tarzıyla her geçen gün renkli bir müdavim grubu kazanan Cheers yeni sezonda da Sarıyerlileri ve İstanbulluları büyülemeye devam edecek.
 GÜRDEM: YENİ SEZON İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Mekanın başarılı işletmecisi Şebnem Gürdem, yeni sezon öncesi misafirlerini ağırlamak için sabırsızlandığını belirterek, “Müzik, sohbet ve eğlencenin bir arada olduğu samimi mekanımızda egzotik müziklerle konuklarımızla hoşça vakit geçireceğiz. Cheers, ,insanların sadece geç saatlerde değil, iş çıkışından ya da evlerine gittikten sonra da uğrayacakları bir mekan. Bu samimiyet ve sıcaklıkla pazartesi günleri dışında haftanın her günü hizmet vermeye devam edeceğiz. Hafta içi saat 14.00-00.00, hafta sonları ise 14.00-04.00’a kadar açığız” dedi. Yeni sezon konsepti ile ilgili bilgiler veren Gürdem, “Her hafta mutlaka bir canlı müzik ve DJ performansı olacak. Karoke, özel geceler ve salı barı konseptimiz yeniliklerle devam edecek” ifadesini kullandı.