Ülke genelindeki yaygın satış noktasıyla pvc pencere ve pvc kapı sektörünün lider markası Fıratpen’in Sarıyer’de bayiliğini yapan Cevahiroğlu Pen Pvc Kapı Pencere Sistemleri Çelik Konstrüksiyon’un deprem bölgelerinde vazgeçilmez olduğunu söyledi.
Yıllardır sektördeki tecrübesiyle kullandığı malzeme kalitesi, fiyatı ve hizmeti ile ulusal düzeyde çok sayıda işlere imza atan yurt dışına da açılan Fıratpen Bayii Cevahiroğlu Pen Pvc Kapı Pencere Sistemleri Sahibi Cihan Yavalak, depremde yaşanan ölüm veya sakatlanmalara yıkılan yapıların ağır kütleleri altında kalmanın yol açtığını belirtirken,  hafif çelik konstrüksiyon uygulanan binaların can güvenliği sağladığını söyledi.

ÇELİK KONSTRÜKSİYON BİNALARIN CAN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYOR

Sarıyer’in iki Fıratpen Bayii’sinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Cevahiroğlu Pen Pvc Kapı Pencere Sistemleri son dönemlerde çelik konstrüksiyonda hızlı adımlar attı. İşletme sahibi Cihan Yavalak, “Taşıyıcı sistemleri çelikten üretildiği için özellikle deprem tehdidi taşıyan coğrafi bölgelerde tercih edilen sağlam bir yapıya sahip sistemlerdir. Bu yüzden çok önemli bir sistem! Hafif çelik konstrüksiyon binaların can güvenliğini sağlıyor.”dedi.

NERELERDE KULLANILIYOR

Bu sistemi en iyi şekilde yapmak için tüm donanımın kendilerinde olduğunu, vurgulayan Yavalak, sistem hakkında bilgiler verdi. Yavalak, “Güçlendirilen bina yeni bir projeyle sıfırdan ele alındığı için güçlendirme işi bittiğinde bina depreme dayanıklılık olarak safır hale geliyor.  Deprem bölgelerinde çok tercih ediliyor. Çelik konstrüksiyon evlerde, villalarda, çatılarda, çardaklarda, spor salonlarında, iş merkezlerinde, çalan çalışması yapılan yerlerde yoğunlukla kullanılmakta. Çelik konstrüksiyon işlerini güvenilir, hızlı ve kaliteli yaptırmak isteyenler bize ulaşabilir. İşimizi aldığımız zaman taahhüt ettiğimiz sürede tamamlar ve teslim ederiz. Her türlü garanti veriyoruz.”diye konuştu.

FIRATPEN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MARKA

Fıratpen Bayii olmanın avantajlarını da yaşadıklarını dile getiren Cihan Yavalak, “Fıratpen şu anda piyasada en çok tercih edilen marka. Çünkü kalite ilk tercih edilen bir konudur.  İkinci olarak fiyat bakımından da uygun! Hem kalite hem uygun fiyat olunca, ilk tercih oluyor. ”dedi.

HAYDAR ALİYEV KÜLTÜR MERKEZİ’Nİ TAMAMLADIK

Cevahiroğlu Pen Pvc Kapı Pencere Sistemleri olarak aliminyum, duşakabin, cam bolkon, sineklik, panjur, otomatik kepenk, menfez, küpeşte, Amerikan kapı ve demir ferforje hizmeti verdiklerini anlatan Yavalak, “Sadece Sarıyer’de değil, Türkiye genelinde hizmet veriyoruz. Bugüne kadar Türkiye’nin 61 vilayetine gittik. Ankara, İzmir, Manisa, Bodrum, Kars gibi illerimizle uzun vadeli çalışmalarımız oluyor.”diye konuştu.

Yavalak, Azerbaycan’da Haydar Aliyev Kültür Merkezi’ni kendilerinin yaptığını belirtirken, “Daha önce başka firmalara verilmiş bir işti, ancak tamamlayamamışlar. Biz bir buçuk yıl içerisinde Haydar Aliyev Kültür Merkezi’ni yapıp teslim ettik. Bu bizim için büyük bir referans oldu. Türk firması olarak, yurt dışında hizmet vermekten de mutlu oluyoruz.”dedi.

TECRÜBE ÇOK ÖNEMLİ

1999 yılından beri sektörde hizmet verdiğini anlatan Yavalak, iş tecrübesinin verilen hizmetlerin kalitesinde oldukça önem arz ettiğini vurgularken, “Sektöre 18 yıldır hizmet veriyoruz. 1999 yılında Levent’de başladım. İş tecrübemizi, 2006 yılından beri Cumhuriyet Mahallesi’ndeki işletmemizde sürdürüyoruz. Yapılarla ilgili çok yönlü çalışıyoruz. İç dekorasyon, laminat parke, banyo dolap fayans uygulamalarımız da mevcut.  Daire boya uygulaması da yapıyoruz. Yine garaj uygulamalarımız var. ”dedi.

İletişim

Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. No: 41/B Tarabyaüstü/Sarıyer

Tel: 0212 223 92 24- Faks: 0212 223 76 02

Abdulhamit ALBEZ

http://www.sariyerposta.com