Acarlar Sitesi’nde kadın girişimci Müge Kurt tarafından açılan Evett Cafe ve Restaurant; eşsiz lezzetleri, alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri, canlı müzik programları, davet ve organizasyon etkinlikleriyle Sarıyerlilere hizmet veriyor.

Acarlar Sitesi’nde yaklaşık 3 ay önce faaliyetlerine başlayan Evett Cafe ve Restaurant, cam kubbeli mekandaki özgün konsepti sayesinde kısa zamanda Sarıyerlilerin büyük ilgisini kazandı. Başarılı kadın girişimci Müge Kurt’un işletmecisi olduğu kafe restoran; Türk mutfağının eşsiz lezzetleri olan kebap, pide, lahmacun ve meze çeşitleri, alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleri, canlı müzik programları, davet ve organizasyon etkinlikleriyle müşterilerine hizmet veriyor. Eşiyle birlikte finans sektöründe uzun yıllar çalıştıktan sonra bir hayal üzerine Evett Cafe ve Restaurant’ı açtıklarını dile getiren Müge Kurt, “8 yıldır ikamet ettiğimiz Acarlar Sitesi’nde, özgün bir mekana sahip olmak amacıyla restoranımızı açtık” dedi.
NEZİH BİR ORTAM

Mekanlarının site içinde olması nedeniyle güvenli ve huzurlu bir ortam arayan insanlar tarafından tercih edildiğini anlatan Müge Hanım, “İnsanlar mekanımızda güven içinde sosyalleşiyor. Yiyecek ve içecek menümüz, hijyenimiz ve nezih ortamımızla müşterilerimize keyifli bir zaman geçirme imkanı sunuyoruz. Lahmacunumuz başta olmak üzere kebap ürünlerimiz çok beğeniliyor. Mezelerimiz ev yapımı, bizzat kendim hazırlıyorum. Ev usulü kek ve pasta çeşitlerimiz bile var” diye konuştu.
“DAVET ORGANİZASYONLARI DÜZENLİYORUZ”

Ferah bir mekana sahip oldukları için doğum günü, mevlid, kına gecesi gibi davetler düzenlediklerini aktaran Kurt, “Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hizmetimizi ve menülerimizi şekillendiriyoruz. Davetin olduğu saatlerde restoranı, o müşterimiz için kapatıyoruz. Sadece dışarıdan paket servisi yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
HER CUMARTESİ CANLI MÜZİK

Müge Kurt, cumartesi akşamları canlı müzik programı düzenlediklerini belirterek, “Misafirlerimiz burada kaliteli bir müzik ve güzel şarkılar eşliğinde alkollü ve alkolsüz içecek seçenekleriyle yemeklerini yiyebiliyorlar. Önümüzdeki süreçte Cuma akşamları için de canlı müzik programını düşünüyoruz. 2018 yılında, hafta içi bir gün kadınlar matinesi yapacağız. Sarıyer bir üniversite ilçesi. Bu nedenle çevremizde birçok öğrenci var. Onlar için de özel programlarımız olacak” dedi.
YENİ YIL İÇİN ÖZEL PROGRAM

Evett Cafe ve Restaurant’ın yeni yıl programı düzenleyeceği bilgisini veren Müge Hanım, “İstanbul’da yeni yıl programları çok pahalı oluyor. Normal günden neredeyse 3 katı fazla fiyatla karşılaşıyorsunuz. Biz bunu yapmayacağız. Fiyatlarımız canlı müziğin olduğu diğer gecelerden farklı olmayacak, standartta tutacağız. Acarlar Sitesi’ndeki mekanımıza tüm Sarıyerlileri davet ediyoruz. Gelsinler bizleri onurlandırsınlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Acarlar Sitesi Ladin Sokak No:5/Sarıyer
www.evett.ist
0212 346 38 48 / 0541 346 38 38