Surina Gayrimenkul, ‘doğru portföy; doğru strateji’ ile Büyükdere’de gayrimenkul alım-satım ve kiralama üzerine hizmet veriyor.

Firmanın ortakları ve Gayrimenkul Danışmanları Murat Uğurata ve Fulya Daşkın, yerli ve yabancı vatandaşların gözdesi haline gelen Büyükdere’de ki emlak sektörü hakkında, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulundu.

“Tercih edilmemizin sebebi; dürüst ve güvenilir hizmet”

Müşteriler tarafından tercih edilmelerinin şifresini veren Uğurata, “Müşterilerimiz bizleri tercih etmesinin ana sebebi; ticarette dürüst ve güvenilir olmamız. Yerli ve yabancı müşterilere hitap eden gayrimenkul firmasıyız” dedi.

Büyükdere’ye rağbet artıyor

Büyükdere’nin gözde yerleşim yerleri arasında bulunduğunu ve gelen insanlara bu konuda hizmet verdiklerini belirten Uğurata, “Büyükdere sahil kenarında bulunan şirin bir mahalle. Çok sayıda vatandaş mülk satın alarak veya kiralayarak burada ikamet etmek istiyor. Büyükdere’de ulaşımın kolay olması, sosyal aktivitelerin yapılacağı mekanların fazlalığı ve tarihi bir yer olması tercih edilmesinde ki diğer ana nedenler” ifadelerini kullandı.

Uğurata: Sahildeki daire fiyatları ortalama 500 - 600 bin

Büyükdere’de ki daire fiyatları hakkında bilgiler veren Uğurata, “Ana cadde üzerinde kiralık dairelerin fiyatı ortalama 2 bin TL, arka sokaklarda ise 1.500-1700 TL arasında değişiyor. Sahildeki satılık dairelerin fiyatı ise 500 - 600 bin TL arasında değişiyor” diye konuştu.

“Müşterilerin talepleri doğrultusunda hizmet veriyoruz”

“Hızlı ve kaliteli bir şekilde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hizmet veriyoruz” diyen firmanın diğer ortağı Daşkın, şöyle konuştu: “Gelen müşterilerimizin taleplerine cevap veriyoruz. Bunun yanında satılık gayrimenkul üzerine yoğunlaşmış bir profilimiz mevcut. Ancak bu durum kiralık mülk işlerinde var olmadığımız anlamına gelmiyor.”

Gayrimenkul Danışmanı Fulya Daşkın

GSM: 0507 647 8823

Gayrimenkul Danışmanı Murat Uğurata

GSM: 0549 459 0549

Adres: Büyükdere Mah. Çayırbaşı Cad. No 115/B