SİPARİŞ TEL: 0212 242 30 31

Geçtiğimiz haftalarda Çayırbaşı'nda hizmet vermeye başlayan ancak kısa sürede kalitesini ortaya koyan Bumm Izgara&Pide, odun ateşinde pişen lahmacun ve pideleri ile konuklarının damak tadına hitap ediyor.

Kapılarını açtığı günden bu yana lezzet müdavimlerine yeni tatlar sunan ve kendine has pidesi ile fark yaratan Bumm Izgara&Pide, kebap çeşitlerinden lahmacuna, pideden sütlü tatlılara kadar geniş ürün yelpazesine sahip.

"VERDİĞİMİZ EMEĞİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Bumm Izgara&Pide'nin ortağı Gamze Patlankaya, "Pideyi patlatmaya geldik mottosuyla yola çıktık ve işletmemize bu manada Bumm ismini kullandık. Bumm Izgara&Pide olarak hizmet vermeye başlamadan önce de kendimize güveniyorduk. Kapılarımızı açtıktan sonra da lezzet, kalite ve hizmet açısından lezzet müdavimlerinin tercihi olmayı başardık. Fakat açıkça belirtmeliyim ki iş yoğunluğumuz beklentilerimizin de üzerinde devam ediyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Verdiğimiz emeğin karşılığını aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"BUTİK BİR DÜKKAN AMA LEZZETİ BÜYÜK"

İşletme hakkında bilgiler veren Patlankaya, "8 kişilik kapalı oturma alanımız var. Dışarıda da masalarımız bulunuyor. Bununla ilgili farklı projelerimiz bulunuyor. İlerleyen zamanlarda bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz. Ayrıca üst katı da hizmete açacağız. Butik bir dükkan ama lezzeti büyük" ifadelerini kullandı.

BUMM AYRICALIĞI İLE PATLAYAN PİDE

Ürünlerin damak tadına hitap ettiğini vurgulayan Patlankaya, "Güler yüzlü hizmetimizin yanı sıra ürünlerimizin hepsi de çok lezzetli. Fakat bumm pide adında işletmemize ait özel bir ürünümüz var. İçinde bulunan çedar peynirini ortadan ikiye ayırdıktan sonra peynirin patlaması ve sonrasında oluşan akışkanlığı ile eşsiz bir lezzet ortaya çıkıyor. Baharatından peynirine kadar kullanılan malzemeler özel. İşletmemize gelen konuklarımıza bu ürünümüzü öneriyoruz" dedi.

Çayırbaşı Mah. Bahçeköy Cad. No: 38/A Sarıyer

SARIYER POSTA GAZETESİ