Yemek deyince akla aşçı, aşçı deyince de akla Bolu gelir! İşte tam da burada Bolu 2 Restauran’ın Sarıyer’deki önemi öne çıkıyor. Kilyos yolu üzerindeki 2 dönümlük doğayla iç içe arazide et mangal ve yöresel lezzetlerden oluşan köy kahvaltısıyla 42 yıldır hizmet veren  restaurant Bolulu aşçıların hünerli ellerinden çıkan lezzetleri sunuyor!
Kilyos yolu üzerinde şehitlik mevkinde, tabiatın binbir rengiyle süslenen bir mekanda bulunan Bolu 2 Restaurant, 42 yıldır Sarıyerlilere aşçılarıyla ünlü Bolu’nun lezzetlerini sunuyor.

Bolu 2 Restaurant başta yazlık bahçesi, kış döneminde ise siz ve sevdiklerinize özel olarak tahsis edilen şömineli kapalı alanları, büfesi ve restaurantı olmak üzere birçok mesire alanından oluşuyor. Çocuklar için ise özel oyun bahçesi mevcut olan Bolu 2 Resturant’ın en önemli özelliği ise adında saklı! Bolulu olan Abdullah Kaya ve ailesi tarafından işletilen resturant da tabii ki aşçılarıyla ünlü Bolu’nun tüm lezzetleri sunuluyor. Et mangal ve köy kahvaltısının doğayla iç içe olduğu mekan kapılarını Sarıyer Posta’ya açtı.

BOLULU AŞÇILARDAN ET MANGAL

Doğanın binbir çeşit güzelliğini keşfetmenin mümkün olduğu Bolu 2 Restaurant’da yemyeşil ağaçların serin gölgesinde mangal keyfi yapmak, çayınızı yudumlamak ve bu mekanda birkaç saat geçirmek size keyifli anlar yaşatacaktır. Bolulu aşçıların usta ellerinden çıkan yöresel lezzetleri tatmaya ne dersiniz? Sevdiklerinizle kalabalık mangal partileri yapabileceğiniz mekanla ilgili olarak işletme sahibi, Abdullah Kaya, “Babadan oğula 1975’den beri burada hizmet vermekteyiz. Babam Yusuf Kaya tarafından kurulan Bolu 2 Restaurantı şimdi biz işletiyoruz. Boluluyuz ve aile olarak aşçıyız. Tüm aile fertlerimizle misafir kabul ettiğimiz müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için 42 yıldır aynı heyecanla hizmet veriyoruz.  Sarıyerlileri, sıcak bir atmosferde, ustaca hazırlanmış ve birbirinden leziz menülerimizi tatmaya davet ediyoruz. Antrikot, kuşbaşı, köfte, kanat ve tavuk pirzola ile misafirlerimizin hizmetindeyiz.”dedi.

ÖZEL ORGANİZASYONLARA AÇIK

Bolu 2 Restaurant'ta yaz aylarında çiçeklerin kokusu eşliğinde mangal keyfi yapabilir, kuzu çevirme ve tandır ekmeğini de tadabilirsiniz. Kış aylarında ise içinizi ısıtacak her biri ayrı konseptle hazırlanmış odalarımızda huzurlu ve keyifli saatler geçirebilirsiniz. Otopark sorunun olmadığı, sizin ve çocuklarınız için her şeyin ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Bolu 2 Restaurant kır düğünü, nişan gibi tüm özel organizasyonların yapılabileceği, huzur dolu atmosferi ile şehrin gürültüsünden uzaklaşabileceğiniz bir yer.

25 ÇEŞİTTEN OLUŞAN KÖY KAHVALTISI
Yeşilliklerin etrafınızı çevrelediği bir ortamda, kuş sesleri eşliğinde, huzurlu saatler vaat eden mekanlarda, aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Yöresel köy kahvaltısını sınırsız çay eşliğinde sunan Bolu 2 Resturant’da 25 çeşit birbirinden leziz yiyeceklerle güne başlayabilirsiniz. Sıcak patates, bazlama, mıhlama, köy ekmeğinin olduğu kahvaltıyı tatmaya tüm Sarıyerlileri beklediklerini söyleyen Abdullah Kaya, “Bütün bu lezzetleri hazırlarken, hijyene çok önem veririz. Buraya gelen tüm misafirlerimiz mutfağımızı gezebilir. Her zaman açık. İstediğiniz zaman mutfağımıza girebilirsiniz.”dedi.

İletişim:

Kilyos Şehitlik Mevkii No: 116 Sarıyer

Tel: 0212 202 53 01

Gsm: 0 533 262 58 92

[email protected]

http://www.sariyerposta.com