Düğün ve davet organizasyonu sektöründe farklı bir konseptle hizmet veren Beyaz Martı Davet Gemisi’nin genç işletmecisi Mehmet Baba; çalışmalarını, faaliyetlerini ve sektöre ilişkin beklentilerini gazetemize anlattı.

Düğün ve davet organizasyonu sektöründe faaliyet gösteren Beyaz Martı Davet Gemisi, farklı bir konsept arayan insanlar için yeni bir alternatif teşkil ediyor. 2015 yılında denize inen Beyaz Martı Davet Gemisi’nin İstanbul Boğazı’ndaki en genç en konforlu ve en lüks gemi olduğunu kaydeden Baba, “Genel olarak insanların taleplerine göre organizasyonun niteliğini belirliyoruz. Davetteki akışı da o şekilde gerçekleştirip, insanların mutlu ayrılmalarını sağlamak bizlere gurur veriyor. Gemimiz zaten büyük ve estetik bir yapıda. Müşterilerimizin bunun yanında aradığı hijyen, temizlik, güler yüzlü hizmet, samimiyet ve güveni de sağlamamız bizim en büyük farkımız” dedi.
BABA: KURUMLARLA ÇOK İYİ BAĞIMIZ VAR

Düğün dışında çeşitli organizasyonları da düzenlediklerini ve yıl boyunca talep gördüklerini anlatan Mehmet Baba, “Devlet kuruluşları ve kurumsal firmalarla çok iyi bir bağımız var. Şirketlerin ürün lansmanları, bayi toplantıları, personel motivasyon yemekleri, üniversite ve lise mezuniyet geceleri gibi birçok alanda hizmet veriyoruz. Geçen yıl çok önemli bir gala yemeği düzenledik. Uluslararası Denizcilik Örgütü’nün kuruluş yıldönümünde ev sahibi Türkiye’ydi. Dünyanın dört bir tarafından katılan ülkelerin temsilcileri bizim gemimizde ağırlandı. Boğaz’da yapılacak bu tarz organizasyonlarda akla gelen ilk adres biziz. İstanbul’da devlet erkanı ve protokol tarafından da tercih ediliyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan tarafından teşekkür plaketiyle onurlandırıldık” şeklinde konuştu.
İKİ TÜRK LOYDU SERTİFİKALI GEMİDEN BİRİ

Beyaz Martı Davet Gemisi hakkında detaylı bilgiler veren Baba, “Gemimiz 42 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde ve 3 katlı. Gemimiz dünya standartlarının tamamını karşıladığı için Boğaz’da bulunan iki Türk loydu sertifikalı gemiden bir tanesi. Gemimizin yolcu kapasitesi ise 476” ifadelerini kullandı.
“MİSAFİR ALIM İSKELELERİ ARTIRILMALI”

Sektöre ilişkin birtakım beklentilerini paylaşan Genç Girişimci Mehmet Baba, “Bu tarz gemiler için Avrupa ve Asya yakasında misafir alım yerleri çok az. Mesela Avrupa yakasında misafirleri rahat bir şekilde alabileceğimiz şu anda bulunduğumuz Sarıyer, Kireçburnu var. Bir de üyesi olduğumuz İstanbul Turistik Yüzer Tesisleri İşletmesi Derneği’nin Kabataş’taki iskelesi var. Bu gibi iskelelerin artırılması sektöre daha fazla hareketlilik kazandıracaktır” diyerek sözlerine son verdi.
Beyaz Martı Davet Gemisi
0532 154 73 61