Nehir Peynircilik, Sarıyer’de şarküteri, sebze ve meyve ürünleriyle uzun yıllardır hizmet veriyor. Uygun fiyata kaliteli hizmet prensibiyle hareket eden firma, müşteri memnuniyetinden taviz vermiyor. Sarıyer’de 15 yıl önce bir ilke imza atarak, şarküteri ve manavın iç içe olduğu bir konsept sunduklarını belirten işletme sahibi Ümit Şükrü Bartınlı, “Bu hizmet, insanların takdirini kazandı. Bugün Sarıyer merkezinde iki, Ferahevler ve Beşiktaş’ta birer adet olmak üzere toplam dört şubeyle faaliyet gösteriyoruz” dedi.

Aradığınız her şey Nehir Peynircilik’te

Temel gıda ürünleri konusunda arayabileceğiniz her şey Nehir Peynircilik’te bulunuyor. Ürün yelpazesinde sınır tanımayan işletmede sadece 100’ün üzerinde peynir çeşidi yer alıyor. Kahvaltıların vazgeçilmesi zeytinin de envaiçeşidi müşterilerin damak zevkine hitap ediyor. Aracı kişi veya kurumlarla asla çalışmadıklarını, ürünleri bizzat üreticiden aldıklarını vurgulayan Bartınlı, “Birinci sınıf birinci kalite olan ürünlerimizi yıllardır aynı insanlardan alıp Sarıyerlilerin damak tadına sunuyoruz. Doğrudan imalatçılarla çalıştığımız için de ürünlerimizi uygun fiyattan alıyoruz. Bu avantaj dolayısıyla müşterilerimize makul rakamlara satıyoruz” diye konuştu.

“Her çarşamba halk günümüz var”

Her çarşamba halk günü düzenlediklerini ve hal fiyatlarına eş rakamlarla kampanya yaptıklarını anlatan işletmeci Şükrü Bartınlı, “O günlerde sadece Sarıyer’in değil bütün İstanbul’un en uygun fiyatları Nehir Peynircilik’te oluyor. Kurulduğumuz günden bu yana amacımız; müşterilerimize en kaliteli ürünleri en makul fiyatlarla en iyi hizmetle sunabilmektir. Bunu sürekli hale getirip insanların takdirini kazanmaktır. Faaliyette bulunduğumuz 15 yıllık zaman dilimi, bu hedef doğrultusunda başarılı olduğumuzu gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Makul fiyatlara kaliteli ürün hizmeti

Son dönemlerde revaçta olan gurme isimli ticari kuruluşlar hakkında değerlendirmelerde bulunan işletmeci Bartınlı, şunları söyledi: “Gurme isimli yapılanmalar, bizim ticari anlayışımıza uymuyor. Bu gibi işletmeler, bizim sunduğumuz ürün kalitesinin çok daha altındaki ürünleri iki üç kat pahalıya satıyor. Çünkü çok lüks yerlerde dükkan açtıkları için maliyetleri fazlasıyla yüksek. Bu da fahiş fiyatı beraberinde getiriyor. Biz ise makul fiyatlarla daha fazla kaliteli ürün satmayı tercih ediyoruz.”

Ekonomik dalgalanmaların olumsuz etkisi

Ekonomide meydana gelen dalgalanmaların esnaf ve vatandaşa olumsuz yansıdığına dikkat çeken işletmeci Bartınlı, “Son 2 yıldır Türkiye’nin genel ekonomik gidişatındaki sıkıntılar, herkes kadar bizleri de etkiliyor. Ağırlaşan maliyetler, yükselen vergi oranları, SGK primlerinin artması ve nitelikli eleman istihdam edebilmenin zorluğu gibi sorunlar mevcut. Maalesef perakendeciliğin böyle handikapları var. Biz de bunları bilincinde olarak işimizi yapıyoruz” dedi.

“Müşterilerimizle aile gibi olduk”

Şükrü Bartın, Nehir Peynircilik’in gelecek yıllara ilişkin hedeflerinden söz ederek; yeni yatırım anlamında farklı arayış içinde olduklarını söyledi. İşletme sahibi Ümit Şükrü Bartınlı, “Özellikle kahvaltının da içinde olduğu farklı bir konsept üzerinde çalışıyoruz. Yetiştirebilirsek bu yıl veya önümüzdeki yıl hayata geçirmek istiyoruz. Sarıyerlilere çok uzun yıllar daha hizmet etmeyi diliyoruz. Müşterilerimizle aile gibi olduk. Şikayetlerini veya memnuniyetlerini bizimle rahatlıkla paylaşabiliyorlar. Önümüzdeki yıllarda da bizleri tercih etmelerini temenni ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 66/1 Sarıyer 
0212 271 27 10