Üçel Otomotiv San. Tic. A.Ş. 1982 yılında Hüseyin Şahin tarafından İstanbul'un Aksaray semtinde kurulmuştur. İstanbul’da başlayan faaliyetlerini, her geçen yıl büyüyerek Türkiye çapına yayan Üçel Otomotiv; İstanbul'da Sultanbeyli, Bostancı, Maslak, Avcılar, İkitelli şubeleri, İç Anadolu’da Ankara ve Kayseri şubeleri, Karadeniz Bölgesi’nde Samsun şubesi ve toplam 110 çalışanıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Büyüyen ve sürekli gelişen, yenilikleri yakından takip eden başarılı firma; kurumsallaşma yönündeki en büyük adımlardan birini atarak 2 Şubat 2017 tarihinden itibaren Üçel Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak faaliyetlerini sürdürüyor. İstanbul’da başlayan faaliyetlerini, her geçen yıl büyüyerek Türkiye çapına yayan Üçel Otomotiv; İç Anadolu’da Ankara ve Kayseri şubeleri, Karadeniz Bölgesi’nde Samsun şubesi ve toplam 110 çalışanıyla müşterilerine hizmet veriyor.
SEKTÖRÜNDE LİDER

Üçel Otomotiv; Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porche, Opel ve Chevrolet marka araçların Türkiye yedek parça pazarında liderliğini sürdürüyor. Avrupa’nın değişik ülkelerinde orijinal parça üretimi yapan 45 firmadan ithalat yapan Üçel Otomotiv, ithal ettiği ürünleri şubeleri aracılığı ile müşterilerine sunuyor.
EN İYİ FİYAT

Kuruluşunun 36’ncı yılının içinde olan başarılı firma; ürün çeşitliliği ve kalitesi ile müşterisinin tercihini kolaylaştırmayı, dürüst satıcı kimliğiyle müşterisine en iyi fiyatı sunarak, sektöründeki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor. Üçel Otomotiv, kendilerini başarı ve istikrarla zirveye taşıyan misyonunu, kurumsal olarak şu ifadelerle anlatıyor:
GÜVEN HER ŞEYİMİZ

İş ahlakı ve iş disiplini içerisinde dürüst hizmet veriyoruz. Yılların verdiği tecrübeyle sunduğumuz kaliteli hizmet sayesinde müşteri nezdinde yüksek güvenilir marka imajımız oluşmuştur. Yıllardır süregelen ve müşterilerimizden aldığımız bu güven sayesinde yolumuza büyük bir heyecan ile devam ediyoruz. Müşterilerimizin istekleri, beklentileri ve memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sunduğumuz bütün hizmetlerde müşteri odaklı hizmet sunma politikamızı ön planda tutuyoruz. Uygun fiyat ve kalitede farklı alternatiflerle tercihinizi kolaylaştırıyor, şubelerimizden ve internetten hızlı teslimat ile yüzünüzü güldürüyoruz.
ÖNCÜ MARKAYIZ

Teknolojik gelişmeleri uygulamada öncü, istikrarlı büyürken çalışanlarımıza, paydaşlarımıza ve müşterilerimize ayrım yapmadan kazançlar sağlayan, yasalara ve çevreye saygılı alanımızda lider şirket olarak faaliyet gösteriyoruz. Güçlü yapımız ve yeni fikirlere değer veren anlayışımız sayesinde sektörün ve müşterilerimizin her an nabzını tutar, yeni ürün ve ürün çeşitliliğimiz ile yıllardır sektöre öncülük ederek sektörün gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Profesyonel ekibimiz ve şubelerimiz ile birlikte müşteri ve paydaşlarımızla, yılların verdiği bütün bilgi, birikim ve deneyimlerimizi paylaşarak birlikte kazanmanın düşüncesiyle “Ortak Fayda” prensibiyle hareket ediyoruz.

Maslak Mah. Atatürk Oto San. Sit. 45. Sk. No:24-25 Sarıyer
0212 346 17 17
www.ucelotomotiv.com.tr