Ferahevler’de faaliyet gösteren B-fit Ferahevler Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi, bilimsel ve akademik başarısı kanıtlanmış yöntemler ile kadınların ideal kilosuna kavuşmalarına ve formlarını korumalarına yardımcı olmasının yanı sıra yaşam merkezi olma özelliği ile de dikkat çekiyor.

‘Sen de B-fit yap formda kal’ sloganıyla hizmet veren B-fit, spor salonunun dışında kadınların sosyalleşme merkezi oldu. Yalnızca kadınların gidebildiği salonda, güvenlik ve sağlık ön planda tutuluyor.

B-fit’te verilen hizmetler

B-fit Ferahevler Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi ile ilgili bilgiler veren İşletme Sahibi Fulya Eryılmaz, “Burayı yaklaşık 2 ay önce devir aldım. Kadınlara özel sosyal yaşam merkezi ve spor salonu olarak faaliyet gösteriyoruz. Kadınlar, B-fit’e kilo vermek ve formunu korumak için geliyorlar. 9 alet ve 9 platformdan oluşuyor. B-fit İstasyon Sistemi’nde, kendi kas gücünüzle çalıştırdığınız aletler mevcut. Her 30 saniyede bir sensör çalıyor. Ardından kardiyo ve airobik hareketlerle tamamlanıyor. Sistemimiz bu şekilde. Ayrıca reformer, kick boks, pilates, mat pilates, fitness ve zumba hizmetleri de veriyoruz” dedi.

“Spor yapan kadınların gelişimlerini takip ediyoruz”

“B-fit’e gelen kadınlara bir takım analizler yapıyoruz ve bu analizler ilerleyen süreçlerde de devam ediyor” diyen Eryılmaz, “Bu sayede gelişimlerini yakından takip ediyoruz. Hafta içi sabah 08.00’dan akşam 21.00’a kadar hizmet veriyoruz. Her yarım saatte bir sürekli seanslarımız oluyor. Yani kadınlar istediği saatte gelip hocaların eşliğinde ve temposunda çalışmalarını yapabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

“Diyet programları da uyguluyoruz”

Eryılmaz, “Bunların yanı sıra diyetisyen desteğimiz oluyor. Kadınlara diyet programı uygulayabiliyoruz. Zaten salonumuzda diyetisyenimiz de bulunuyor. Ayrıca spor yapan kadınlar beslenmelerine dikkat ettikleri takdirde olumlu sonuçlar alıyoruz. B-fit olarak amacımız yağları eritmek, kas gücünü arttırmak ve kemikleri güçlendirmek.”

“Sporun yanı sıra sosyal aktiviteler de olacak”

Eryılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Kadınlar B-fit’e gelerek, spor yapıp kilo da veriyorlar, form da tutuyorlar. Ancak bunların dışında sosyalleşiyorlar. Bizim için en önemli hususlardan biri de sosyalleşmek. Ayrıca her ay farklı konseptlerde sosyal etkinliklerimiz olacak. Buna örnek vermek gerekirse; kahvaltı, sinema ve tiyatro gibi faaliyetler gerçekleştireceğiz.”

Ferahevler Mah. Adnan Kahveci Cad. No: 43 Sarıyer

GSM: (0555) 960 98 59

İletişim: (0212) 223 64 44

[email protected]

Instagram: bfitferahevler

Facebook: B fit Ferahevler

SARIYER POSTA