Maslak Atatürk Oto Sanayi’de faaliyetlerini sürdüren Formül Otomotiv, tecrübeli kadrosu ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ve çözüm odaklı hizmet sunuyor.

Formül Otomotiv, Wolksvagen, Audi, Skoda, Seat ve Porsche gibi ünlü araba markalarının orijinal yedek parçalarından garantili yedek parça satışına, uygun fiyat politikasından geniş ürün portföyüne kadar birçok konuda araç sahiplerine hizmet veriyor.

“Kaliteli ürünleri en uygun fiyata tedarik ediyoruz”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Firma ortaklarından Engin Yılbur, “Formül Otomotiv olarak araç sahiplerine ve ustalara en uygun fiyatlarda yedek parça almalarına olanak sağlıyoruz. Tabi bunu yaparken de hiçbir art niyet gözetmeden tamamen orijinal parçaların satışını yapıyoruz. Ayrıca müşterilerimize yan sanayi ve çıkma diye tabir edilen parçalarla da hizmet veriyoruz. Kısacası İstanbul geneline kaliteli ürünleri en uygun fiyata tedarik ediyoruz” dedi.

Geniş yedek parça portföyü

“Yıllardır otomotiv sektörünün içerisinde bulunuyoruz” diyen Yılbur, “Elde ettiğimiz tecrübelerimiz ile müşterilerimize en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Formül Otomotiv olarak bizi diğer firmalardan ayıran 3 önemli özelliğimiz var. Birincisi uzman ekibimiz. İkincisi parça tedariğini aynı gün yapmamız. Eğer bir aksilik olursa o parçayı da 1 iş günü içerisinde buluyoruz. Üçüncüsü ise parça konusundaki geniş ürün yelpazemiz. Bu oran bizde yüzde 95 seviyelerinde. Açıkçası bu rakam bizim sektörde çok iddialı. Araç sahiplerinin istediği ‘3 ürün var 1 ürün yok’ olayı bizde pek olmuyor” ifadelerini kullandı.

Formül Otomotiv’den fiyat garantisi

Yılbur, “Biz tüm müşterilerimize fiyat garantisi veriyoruz. Yani araçta ne kadar masrafın olup olmadığı ile ilgili bilgilendiriyoruz. Ayrıca diğer yedek parça satışı yapan firmalardan daha uygun fiyat politikası izliyoruz. Bunların yanı sıra satışını yaptığımız parçaların garantisini de veriyoruz. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda yüksek olan müşteri potansiyelimizin de üzerine çıktığımızı söylemeliyim. Kısacası Formül Otomotiv olarak sadece müşteri-satıcı ilişkisini değil, aynı zamanda müşterinin bütçesini de düşünüyoruz. Maalesef güveni paraya tercih edenlerin sayısı artıyor” diye konuştu.

Atatürk Sanayi Sitesi 2. Kısım 29. Sk. No:1160 Maslak/Sarıyer

Tel: 0212 276 15 16

GSM: 0541 434 95 34

Facebook: Formül Formül

SARIYER POSTA