FTL Motors Jant Lastik & Oto Kuaför, araç sahiplerini mutlu eden kampanyalara imza atıyor. Firma, komple tavan temizliği, kapı döşeme, torpido ön panel temizliği, koltuk ve döşeme, bagaj temizliği ile detaylı araç yıkama gibi hizmetleri 299 TL’lik kampanya dahilinde sunuyor.

2015 yılında kurulan ve İstinye’de faaliyet gösteren FTL Motors Jant Lastik & Oto Kuaför, dünyaca ünlü lastik ve jant markalarının ürünleri, oto kuaför, araç aksesuarı, yaz - kış lastiği ve yol yardım servis hizmeti gibi alanlarda faaliyetlerini sürdürüyor.

FTL’DEN DİKKAT ÇEKEN KAMPANYA

Aracına özen gösterenlerin ve yaz-kış lastiklerini yenilemek isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği FTL Motors Jant Lastik & Oto Kuaför, hayata geçirdiği dev kampanya ile araç sahiplerinin taleplerini karşılıyor. Firma, 299 TL’ye menzerna pasta işlemi, yüzey çizik giderme, menzerna hare işlemi, araç boya parlatma, boya koruma ve far & stop parlatma kampanyası ile de çözüm ortağı oluyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN BAKIM PAKETİ

Dünyanın seçkin lastik markalarıyla iş birliği yaparak sıfır lastik temini ve lastik onarımı yapan firma, aynı zamanda jant bakımı yaparak hasarlarını giderirken, daha estetik görünmelerini sağlıyor. Bunların yanı sıra araçlara özel farklı oto kuaför bakım paketleri ile her bütçeye uygun bir fiyat politikası izliyor.

İstinye Nuri Paşa Cad. No: 30 Sarıyer

Tel: 0212 277 54 37

GSM: 0533 429 54 39

www. ftlotomotiv.com

Instagram: ftl.motors

Facebook: ftl.motors

SARIYER POSTA