Ortadoğu’nun kadim mutfağının nesilden nesile taşındığı Antakya mutfağı, Sarıyer’de bulunan Antakya Kebap ve Meze evinde yaşam buluyor. Siz de Antakya lezzetini tatmak, hoşgörüsünü yaşamak isterseniz; Antakya Kebap ve Meze evine yakın zamanda yolunuzu düşürmelisiniz
Tarihi dokusu, doğal güzellikleri, hoşgörü kenti olmasıyla tanınan Antakya, mutfağıyla da damaklara kazınan bir kenttir… Kentin köklü geçmişi, oradaki kültürlerin birbiriyle kaynaşıp ve nesilden nesile aktarılmasının bu lezzet şöleninde katkısı büyük. Kültür karışımı mutfağa öyle etki etmiştir ki; Lübnan’da yapılan bir Arap yemeğini de Toros Dağları’nda pişirilen bir Yörük lezzetini de bulmak mümkün. 

VAZGEÇİLEMEYECEK LEZZETLER

Sarıyer Çayırbaşı Stadı'nın önünde bulunan Antakya Kebap ve Meze evi, Türkiye’nin gurme kentleri arasında gösterilen Antakya’nın lezzetli mutfağını İstanbul’a taşıyan bir mekân. Katıklı ekmeğinden, kebabına, Antakyalıların vazgeçilmez lezzetlerinden oruk (içli köfte) ve daha birçok güzel tadı Antakya Kebap ve Meze evinde bulabilirsiniz. Ortadoğu mutfağına ilgi duyan, tatmak isteyen tüm vatandaşların uğrak yeri olan mekân, konukseverliğiyle de Antakya’nın kültürünü yansıtıyor.



Sipariş Tel: 0212 271 17 03 - 0850 470 20 34

Çayırbaşı Mah. Bahçeköy Yolu Cad. Muhtarlık önü Sarıyer