Zekeriyaköy’de faaliyet gösteren Letafet Steakhouse, doğa ile iç içe konsepti ve tadına doyulmaz menüsüyle şehir stresinden uzak bir ortamda, konuklarının lezzetli saatler geçirmesini sağlarken, Sarıyer’in kültür ve turizmine de büyük katkı sağlıyor.

Yurtdışı ve Türkiye’de uzun yıllardan beri uluslararası marka otellerde yöneticilik yapan Aydan ve Aziz Özyılmaz çiftinin 2017 yılından bu yana birlikte işlettiği Letafet Steakhouse, 5 bin metrekare açık ve kapalı alanı ile misafirlerini ağırlıyor. Letafet Steakhouse sektörde öncülük yaparak, Sarıyer’in turizm ve kültürüne katkı sağlıyor.

HAYATINIZA LEZZET KATIN

Doğal ve sağlıklı beslenmeyi ilke edinen ve aile işletmesi misyonu ile konuklarını ev rahatlığında ağırlayan Letafet Steakhouse, çocuk oyun alanları ve hayvan dostu misyonuyla dikkat çekiyor. Tadına doyulmaz menüsü ile misafirlerinin damak tadına hitap eden Letafet Steakhouse,  dry aged ve wet aged etlerden özel mayalanmış burger ekmeğine, serpme köy kahvaltısından bahçede mangala kadar geniş ürün yelpazesi ile hizmet veriyor. Her geçen gün menüsünü geliştiren ve zenginleştiren Letafet’te, kadayıf sargılı jumbo karides, surf’n turf, dana carpaccio ve ev yapımı çikolatalı sufle yoğun ilgi gören ürünlerin başında geliyor.

“KALİTELİ BİR DAMAK TADINA SAHİBİZ”

İşletme ortağı Aydan Özyılmaz, “Biz yemek kalitesi için yüksek bir standart belirledik ve misafirlerimizin her öğünde aynı kaliteyi almasını sağlıyoruz. Böylece iyi bir isim yapmamızın yanı sıra misafirlerimize tekrar bizi tercih etmeleri için iyi bir neden veriyoruz. Yemek masasının aileyi bir araya getiren bir ruhu olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden misafirlerimiz bizi özel günlerinde de tercih ediyorlar; doğum günleri, mezuniyetler, yıldönümleri...” dedi.

LEZZET ARAYANLARIN VAZGEÇİLMEZİ

Şehrin stres ve gürültüsünden uzak, insana huzur ve dinginlik katan Letafet Steakhouse, misafirlerini bekliyor. 5 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan nezih mekan, huzur ve lezzet arayanların vazgeçilmez adresi oldu. Doğa ile huzurun kucaklaştığı Zekeriyaköy’de faaliyetlerini sürdüren Letafet Steakhouse, lezzetli menüsü ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlıyor.

DOĞAL VE GERÇEK HALLERİYLE SUNUYOR

Tamamen yöresel ve doğal ürünleriyle konuklarının damak tadına hitap eden Letafet Steakhouse, iz bırakan ve özlenen lezzetleri doğayla iç içe, modern, konforlu ve huzurlu bir mekanda misafirleriyle buluşturuyor. Et ürünlerini doğal ve gerçek halleriyle sunan Letafet, kullanılan malzemelerin günlük ve taze olmasına da büyük önem veriyor.

LETAFET STEAKHOUSE ÖNCÜLÜK EDİYOR

Özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı birçok insanı konuk eden Kilyos ve köyler bölgesi, Sarıyer’in turizm ve kültür çekim merkezi konumunda yer alıyor. Ülke turizmine büyük katkı sağlayan ilçelerin başında gelen Sarıyer, sahili, doğası, tarihi ve kültürü ile binlerce turisti ağırlarken, Letafet Steakhouse lezzetli menüsü ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile Sarıyer’in tanıtımında önemli rol oynuyor.

“KATKI MADDESİ OLAN ÜRÜN KULLANMIYORUZ”

Özyılmaz, “Kahvaltı, günün en önemli öğünlerinden biridir. İnsan günlük direncini kahvaltıdan alır. Letafet Steakhouse olarak başta Sarıyerliler olmak üzere tüm İstanbullulara lezzetli menümüz ve donanımlı personelimiz ile hizmet veriyoruz. Türk Milleti olarak kaliteli bir damak tadına sahibiz. Çünkü bir tarım ülkesiyiz. Peki doğru olan ürün hangisidir? Öncelikle katkı maddesi olan hiçbir ürünü kullanmıyoruz. Ben ülkesini ve milletini seven bir insanım. Dolayısıyla işletmemizde de bu düşünce ile hareket ederek, kendi değerlerimiz ve ürünlerimiz ile hizmet veriyoruz. Bu kapsamda serpme kahvaltımız oldukça rağbet görüyor” diye konuştu.

SAĞLIK VE LEZZET HER DAMAĞA HİTAP EDİYOR

Letafet’in kahvaltısı ve diğer öğünleri, mevsim malzemelerine göre değişiklik gösteriyor. Her malzeme en iyi olduğu yerden. Organik peynirden zeytine, reçellerden diğer kahvaltılık malzemelere kadar her şey doğrudan üreticisinden alınıyor. Örneğin işletmede kullanılan etler doğada serbest dolaşan Balıkesir yöresindeki hayvanlardan, peynir çeşitleri Ezine’den getiriliyor. Diğer tüm ürünlerde de aynı doğallık ve yöresel kullanım söz konusu. Modern mutfak yorumuyla hazırlanan geleneksel Türk mezeleri ve kaybolmaya yüz tutmuş bazı Türk yemekleri, yine dünya mutfağından seçme yemekler bu eşsiz mekanda ortaya çıkıyor. Kaliteli ve doğru malzemelerin titizlikle seçildiği Letafet’de sağlık ve lezzet bir arada her damağa hitap ediyor.

Zekeriyaköy Mah. 1. Cad. No:34 Sarıyer

Rezervasyon İletişim: 0530 780 57 74

İnstagram: letafetsteakhouse

Facebook: letafetsteakhouse

SARIYER POSTA