Big Country projesi tek katlı ve çok huzurlu bir sosyal hayatın yer aldığı, bahçesi geniş, havuzlu, göl ve deniz manzaralı yerde yaşam fırsatı sağlar. Keyifli ve rahat bir yaşam için, bu proje sizi mutlu edecektir. Akyapı tarafından yapılan bu proje çok geniş kapsamlıdır. Burada olimpik yüzme havuzu da bulunmaktadır. Çocuklar için de havuz bulunmaktadır. Sporseverler için basketbol, futbol sahaları, tenis kortu, cafeler ve birçok önemli imkân bulunur. Tercih ettiğinizde, bu fırsatların tümünden yararlanabilirsiniz.

Big Country Villa Seçenekleri

Big Country villaları ile büyülüyor. 4+1, 5+1, 6+1 gibi villalar bulunmaktadır. Villalar 355,45 metrekare üzerine kurulmuştur. Tıpkı güneşe benzer bir şekilde ışık saçan bu yapılar, sizi çok memnun edecektir. Toplam bu proje de 126 villa vardır. Villaların her biri için farklı isimler kullanılmıştır. 4+1 olan villalar 250, 61 m2’dir ve bunlara Sunset adı verilmiştir. 5+1 olan villalar da Sunrise adını almıştır. Geniş bahçeler, havuz, spor ve keyiften hoşlanıyorsanız, size de hitap edecektir. Birçok insan için, manzara da çok önemlidir.

Akyapı projesi olan Big Country göl ve deniz manzarasına sahiptir. Büyük olan 6+1 villalar, Rainbow olarak isimlendirilmiştir. Çok büyük olan bu villalar, geniş ailelere göre oldukça idealdir. Daha büyük bir villa isterseniz, 7+1 olan ve 407 m2 olan Starlight villaları seçebilirsiniz. Evlerin tümü birbirinden güzel ve göz alıcıdır.

Rahatlığın ve Manzaranın Adresi

Akyapı Büyükçekmece villa projeleri ağırlıklıdır. Özellikle bölgede yer alan villalar çok dikkat çeker. Yeni bir proje olan Big Country’de adından anlaşıldığı gibi büyük rahatlık ve en güzel manzaraları kolaylıkla bulabilirsiniz. Akyapı Big Country Büyükçekmece projesi manzarası ile ön planda yer alır ve hem deniz hem göl manzarası bulunur. Her villa da oldukça rahat bir yaşam sürdürmek mümkündür. Yine villaların kendine özel bahçesi ve havuzu bulunmaktadır. Sporseverler, çocuklar, sosyal yaşamı tercih edenler ve birçok kişi için, her türlü fırsat ve imkân vardır. Özellikle çalışma alanları da oldukça güzeldir. Dinlenmek ve eğlenmek için her türlü imkânı kolaylıkla bulabilirsiniz. Son zamanlarda en fazla dikkat çekici projelerdendir.

Big Country Uygun Fiyat İmkânları

Big Country projesi farklı büyüklükte yapılan villaları ile her türlü ufak ve geniş ailelere hitap etmektedir. Herkesin bütçesine göre yapılan villalar da bulunur. Fiyatlar bütçe dostu olduğundan, herkese hitap edecek şekildedir. Rahat, konforlu, sakin fakat aynı zamanda keyifli bir ortamda yaşamayı tercih edenlerin seçeceği bu proje, Büyükçekmece’nin en güzel ve özel projelerindendir. Bu proje ile Büyükçekmece ilçesi göz kamaştırıcı bir hal alacak. Dikkatleri üzerine toplayan bu proje ile herkes sevdiği eve sahip olabilecek. Bütçe dostu fiyatlar ile Büyükçekmece’de yaşam kalitesi artacak.