MOBİL LABORATUVAR TEL: 0212 230 08 38 - 0530 832 57 42

ISO 15189 akreditasyon güvencesi ile Türkiye'nin öncü laboratuvar olan Ahenk Laboratuvarı, 1998’den bugüne modern tıbbın gerektirdiği laboratuvar anlayışını hizmet kalitesine yansıtarak, akademik tecrübeye sahip uzman kadrosu ve teknik personeli ile Türkiye genelinde 300’ün üzerinde sağlık kuruluşuna hizmet veriyor.

Kalite Yönetim Sistemi’nin yürütülmesi ve geliştirilmesi amacıyla tüm iş süreçlerinde iyi laboratuvar uygulamaları, meslek ilkeleri, etik kuralları, mevzuat şartları TS EN ISO 15189 uluslararası standartları referans alan Ahenk Laboratuvarı, bu ilke ve prensiplerle tüm hizmetlerinde müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA FAALİYET GÖSTERİYOR

Tüm dünyayı kasıp kavuran ve yüz binlerce insanın ölümüne neden olan Covid-19 testinden Check Up'a, mobil hizmetten kurumsal testlere kadar geniş hizmet yelpazesine sahip olan Ahenk Laboratuvarı, tıbbi analizlerde yetkin, uygun cihaz, ekipmanı ile bilimsel ve etik kurallara bağlı kalarak hızlı, güvenilir ve uluslararası standartlarda faaliyet gösteriyor.

YÜKSEK SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET EDİYOR

İstanbul'da Şişli, Kadıköy ve Avcılar'daki şubelerinde faaliyet gösteren Ahenk Laboratuvarı'nın hizmet verdiği kurumlar arasında üniversite, eğitim araştırma ve devlet hastanelerinin yanı sıra birçok özel hastane ve tıp merkezi de bulunuyor. İstanbul genelinde bünyesindeki kurye ağıyla ve ülke genelinde ise ulusal kargo taşımacılığı yapan firmalar aracılığı ile soğuk transport takibi yaparak numune topluyor. Entegrasyon sağladığı birçok kurumla, preanalitik ve postanalitik hata kaynaklarını azaltarak, hasta sonuçlarını daha hızlı bir şekilde doktorlara ulaştırmak için yüksek sorumluluk bilinciyle hareket ediyor.

Merkez Mah. Halaskargazi Cad. Kipman Ap. Kat: 6/B No: 209 Şişli

SARIYER POSTA GAZETESİ