Zekeriyaköy Panaroma Evleri’nde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Ağa Ocakbaşı, 1980 yılında Adana’da başlayan lezzet yolculuğunu Sarıyer’de sürdürüyor.

“Türkiye’de en zengin mutfağa sahip şehirler hangileridir” diye sorulduğunda akla gelen ilk kentlerden bir tanesi hiç şüphesiz Adana’dır. Pek çok özgün lezzetiyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın her köşesinde müdavimleri bulunan Adana mutfağı, orijinal tatlarıyla Sarıyerlilerin hizmetinde. Zekeriyaköy Panaroma Evleri’nde geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Ağa Ocakbaşı, 1980 yılında Adana’da başlayan lezzet yolculuğunu Sarıyer’de sürdürüyor. Babasından edindiği mesleki tecrübeyi ve tadına doyum olmaz lezzetleri, eşiyle birlikte açtığı Ağa Ocakbaşı’nda müşterilerin hizmetine sunan işletmeci Genco Çölgeçen, gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.
“EŞİMLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

Sarıyer’in böyle bir restorana ihtiyacı olduğunu düşündükleri işin eşi Cemre Çölgeçen ile birlikte Ağa Ocabaşı’nı açtıklarını belirten Genco Çölgeçen, “Ben zaten evlenmeden önce de bu işin içindeydim. Şimdi eşimin desteği var, karı-koca birlikte çalışıyoruz. Eşiyle birlikte iş yapmak pek çok kişinin düşüncesidir. Biz de bu fikirle adım attık. İnsanlar buradaki aile ortamını sevdikleri için bizleri tercih ediyor. Onlara bu sıcaklığı hissettirebildiğimiz için çok mutluyuz. Zekeriyaköy ve Sarıyer çevresinde işimizi genişleterek büyütmek ve daha geniş kesimlere ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
KALİTELİ VE LEZZETLİ HİZMET

“İşimiz öncelikle kaliteli ve lezzetli hizmeti, Sarıyer halkına sunmak” ifadesini kullanan Çölgeçen, konseptlerinin; ailelerin, öğrencilerin rahat hissedecekleri bir mekanda, keyifli vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu kaydetti. Genco Çölgeçen, fark yaratan lezzetleriyle her kesimden insana hitap ettiklerini belirterek, “Fiyatlarımız bölgeye oranla uygun. Müşterilerimizin Adana kebabının lezzetini yerinde tadabilmek için Adana’ya gitmesine gerek yok. Bu eşsiz lezzeti Sarıyer’de bulabilecekler. Paket servisi de yaptığımız mekanımızda; Adana kebabı dışında ara sıcaklarımız, çiğköftemiz, Adana usulü içli köfte, Tarsus usulü humus yapıyoruz. Humusu ve içli köfteyi onlarca yıllık tecrübesiyle bizzat babam yapıyor. Çalışanlarımızın tamamı bizler gibi Adanalı. Etlerimiz özel olarak Çanakkale’nin Biga ilçesinden geliyor. Güvenilir lezzetimizle herkesi bekliyoruz” dedi.

Zekeriyaköy Mah. Panorama Life Sitesi No:6 Sarıyer
0541 806 92 20