Başta İstanbul olmak üzere Sarıyer’deki yerel basının öncüsü olan Sarıyer Posta Gazetesi, yine gündemi sarsacak haberlerle dolu 93. sayımız siz değerli okuyucularımızla buluştu.
Sarıyerlilerin güvenini ve takdirini  kazanan Sarıyer Posta Gazetesi, yeni sayısıyla yine dolu dolu. Sarıyer’e hizmeti misyon edinen ve yayın hayatına başladığı günden bugüne, tarafsız çizgisinden ödün vermeyen Sarıyer Posta Gazetesi, 93.sayısıyla yine gündem belirleyecek.

 Pehlivanoğlu: Sarıyer halkı ve esnafına teşekkür


93. sayısının piyasaya çıkmasının haklı gururunu yaşayan Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, büyük çaba sarfederek, yeni sayısını okuyucuyla buluşturduklarını ifade etti. Kamusal yayıncılık anlayışına vurgu yapan Pehlivanoğlu, “Sarıyer’e hizmet vermeyi misyon edinen gazetemiz, objektif bir şekilde yoluna devam ediyor. 8 yıldır Sarıyer halkının verdiği bu önemle desteklerle bugünlere kadar geldik. Gazetemize katkı vererek tarafsız bir şekilde çıkmasını sağlayan tüm Sarıyer, halkı ve esnafına teşekkür ediyoruz. Çünkü biz halkın gazetesiyiz. Bundan sonrada geçmiş tüm sayılarımızda olduğu gibi bundan sonrada tarafsızlık ilkemizden taviz vermeden, yolumuza devam edeceğiz.” dedi.