Sarıyer’de yayın hayatına, tarafsız, ilkeli ve kararlılıkla 11 yıldır devam eden Sarıyer Posta Gazetesi, Levent Pehlivanoğlu yönetiminde 130. sayısı ile okurlarının karşısına çıktı.

Gazetede tüm siyasi partilere yer veren, her görüşe saygı duyan, sivil toplum kuruluşlarının sesi olan, doğruları takdir, yanlışları tenkit eden, yayıncılık esasından ödün vermeyen Sarıyer Posta Gazetesi, bir kez daha dolu dolu içeriğiyle Sarıyer’de yaşananları tarafsız bir şekilde vatandaşa ulaştırmaya devam ediyor.

“İlkeli habercilik anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz”

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “Sarıyer Posta Gazetesi olarak, Sarıyer’deki siyasi gelişmeleri, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri, ekonomideki atılımları, amatör ve profesyonel spora dair tüm haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde sayfalarımıza taşımaya devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçemizdeki siyasetin nabzını tutuyor, tüm haberleri Sarıyerlilere aktarıyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi ilkeli habercilik anlayışımızdan vazgeçmeyerek, gazetecilik yapmaya devam edeceğiz” dedi.