AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen imar barışı toplantısına katıldı.

AK Parti genel merkezinde yapılan toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgün katıldı.

Vatandaşın istekleri konuşuldu

Milyonlarca vatandaşın yıllardır beklediği imar barışı kapsamında verilen Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin sona ermesine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili kritik bir toplantı yaptı. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın da katıldığı toplantıda vatandaşlardan gelen talep ve beklentiler masaya yatırıldı.

Bayraktar, Erdoğan’a talepleri iletti

31 Ekim’de sona erecek olan Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresinin uzatılması yönünde vatandaşta oluşan beklentiye kayıtsız kalmayan Salih Bayraktar’ın bu konudaki talepleri Erdoğan’a ilettiği belirtildi. Bayraktar’ın Yapı Kayıt Belgesi’ne başvuru süresi ve kapsamı ile ilgili gelen talepleri de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardığı ifade edildi. Kritik toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Bayraktar, “Önümüzdeki günlerde imar barışı ile ilgili süresi ve kapsamı hususunda güzel ve önemli gelişmelerin yaşanacağının ilk sinyalleri verildi. Bu süreçte vatandaşlarımızın talepleri karşısında kayıtsız kalmayan Cumhurbaşkanı’mızın her türlü adımı kararlılıkla atacağından hiçbir şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.