Bir süredir inşaatı devam eden Köy Zekeriyaköy projesinde görev yapan hafriyat kamyonları, özellikle 2. Cadde ile Göktürk Caddesi'nde ağır tahribatlara ve yolun çamura bulanmasına yol açıyor. Bozulan yollar nedeniyle yolda yürüyemediklerini ve araçlarının zarar gördüğünü belirten mahalle sakinleri, yetkililerden soruna çözüm bulmalarını istiyor.

Zekeriyaköy 2. Caddesi ile Göktürk Caddesi'nde, Köy Zekeriyaköy projesi kapsamında ortaya çıkan hafriyatları taşıyan kamyonlar nedeniyle tahribat meydana geldi. Yolların çamura bulanması vatandaşı isyan ettiriyor.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN YETKİLİLERE ÇAĞRI!

Uzun süredir yapılmayan Zekeriyaköy'deki 2. Cadde'nin yolu, geçtiğimiz aylarda asfaltlanmıştı. Fakat yolda bu kez Köy Zekeriyaköy projesi nedeniyle çukurlar ve bozulmalar oluştu. Yağmurlu havalarda ise yollar çamur içinde kalıyor. Araçları ile bozuk yoldan gitmek zorunda kalan sürücüler ise adeta isyan ediyor. Arabaların hasar aldığını belirten araç sahipleri, yolun bir an önce düzeltilmesi konusunda yetkililere çağrıda bulundu. Vatandaş, tepkisini 'proje var, denetim yok mu?' sözleriyle dile getiriyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ