ÖZEL HABER

Son günlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de Covid-19 vaka sayısında ciddi bir artış yaşanıyor. İlçe genelindeki güncel vaka verilerine göre yaklaşık 100 kişi bu virüs ile mücadele ederken, hastaların büyük bölümü evlerinde karantina altında, durumu kritik olanlar ise Sarıyer'deki hastanelerde tedavi görüyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya geneline yayılan corona virüsü salgınının 2. dalgası Sarıyer'de etkisini giderek artırıyor. Uzmanlar, vakaların görüldüğü ilk günlere oranla ikinci dalgadaki tablonun daha ciddi olduğunu ifade ediyor.

KURALLARA UYALIM

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

KAYMAKAM ÖZER UYARMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Spor Kulübü'nün olağan kongresinde konuşan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, " Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de vaka artışları hız kazandı. Hem takımımız hem de sevdiklerimiz ile daha güzel günler yaşamak için belirlenen kurallara uymamız gerekiyor" sözleriyle Sarıyerlilere çağrıda bulunmuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ