Sarıyer Deresi Sokak’ın sol şeridi 31.03.2000 Tarih 200/3-1 Sayılı UKOME kararı gereğince 1. Derece Acil Yol Ulaşım Yolu olarak belirlenmesine karşın araçlar gelişigüzel park edilmeye devam ediyor. Uyarı tabelasına rağmen yan yana iki arabanın park edildiği sokakta trafik sorunu artıyor.

Sarıyer Deresi Sokak da ‘Park Yapılamaz’ yazılı uyarı tabelasına rağmen sağ ve sol şeritlerde araçların ikişer halde park edilmesi sürücüleri ve esnafı zor durumda bırakıyor.

İŞ İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALIYOR

Sarıyer Posta Gazetesi birçok kez gündeme getirdiğimiz Sarıyer'deki otopark sorunu ilçede mağduriyet yaratmaya devam ediyor. Yıllardır çözüme kavuşturulamayan probleme bir de bilinçsiz araç sahipleri eklenince iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

ESNAF VE SÜRÜCÜLER ŞİKAYETÇİ

Bu durumdan en çok şikayetçi olanlar hiç kuşkusuz bölge esnafı. Dükkanların önlerinin kapatıldığını ve gelen ürünlerin indirilmesi konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını söyleyen esnaf, yasak olmasına rağmen park edilen araçlara çözüm bulunmasını istiyor. Esnafın yanı sıra toplu ulaşım araçlarının şoförleri de durumdan oldukça rahatsız. Araçların hatalı park edilmesinden dolayı yolcu otobüsleri büyük zorluklar yaşıyor.

BENZE HABER: İsyan ettiren uygulama!

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/sariyer-haberleri/isyan-ettiren-uygulama-h59563.html

SARIYER POSTA GAZETESİ