Sarıyer Ordulular Derneği (SAODER), Aralık ayında yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Yapılacak olan genel kurul, yeni dönemde izlenilecek yol ve yaklaşan yerel seçim konularının konuşulduğu kahvaltıya Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkan Vekili Ali Ayan, SAODER Başkanı Ali Yaman, AK Parti Sarıyer Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Uzan, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Şenel Duran ve dernek üyeleri katıldı.

“Dernekler siyaset üstü kurumlardır”

Kahvaltı sonrası konuşan SAODER Başkanı Ali Yaman, “3 yıldır sürdürdüğümüz dernek başkanlığı görevi sürecinde tüm üyelerimizin ve Ordulu hemşerilerimizin her zaman yanımda oldular. Sarıyer’de Ordulular her geçen gün daha fazla güçleniyor. Ordu kimliğini taşıyan tüm hemşerilerimizin yanında olacağız. Dernekler siyaset üstü kurumlardır. Yerel seçimlerde aday olacaklara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayan’dan SAODER’e tebrik

Sarıyer Ordulular Derneği’nin isim değişikliğinden sonra çıtasını yükselttiğini dile getiren Ordu Dernekler Federasyonu (ORDEF) Başkan Vekili Ali Ayan, “Ordulular Sarıyer’de artık çok güzel işlere imza atıyorlar” dedi.

“Daha güçlü yönetim kurulmalı”

AK Parti Sarıyer Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Uzan, “Birlik ve beraberliğimizin daim olması gerekiyor. Bu konularda dernekler çok önemli rol alıyorlar. Sarıyer Ordulular Derneği’nin İstanbul’da ve Sarıyer’de başarılı çalışmalar yaptığını ve yeni kurulacak olan yönetim kurulunun daha güçlü kurulmasını arzuluyoruz” diye konuştu.

Şenel Duran destek istedi

Yaklaşan Yerel seçim sürecinin de konuşulduğu toplantıda, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Şenel Duran’da adaylığını açıklayarak hemşerilerinden destek istedi.