PTT Genel Müdürlüğü, corona virüsünü gerekçe göstererek Rumeli Kavağı’ndaki şubesini kapatması tepkilere neden oldu. Mahalle Muhtarı Sinan Demirci, PTT Şubesi’nin yeniden açılması için ilgili makamlar ile temasa geçti.

Dünyada binlerce insanın ölümüne yol açan corona virüsü Rumeli Kavağı’ndaki PTT şubesinin kapatılmasına neden oldu. Mahalle sakinlerinin PTT tarafından Sarıyer Merkez’deki şubeye yönlendirilmesine vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

“PTT ŞUBESİNİN YENİDEN AÇILMASINI İSTİYORUZ”

Konuyla ilgili Sarıyer Posta’ya konuşan Rumeli Kavağı Mahalle Muhtarı Sinan Demirci, “PTT şubesinin kapatılmasının ardından Sarıyer Kaymakamımız Mehmet Özer ile temasa geçtim. Kendisinden bize yardımcı olmasını ve şubenin yeniden hizmete açılmasını talep ettik. Kendisi Pazartesi günü konuyla bizzat ilgileneceğini söyledi. Açıkçası alınan karara bir anlam veremedik. Çünkü insanlara hem dışarı çıkmayın, gezmeyin diyorlar hem de Sarıyer Merkez’deki şubeye yönlendiriyorlar. Mahalle sakinleri oraya gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda. Durum böyle olunca ortaya daha fazla risk çıkıyor. Bu yüzden PTT şubemizin yeniden açılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA