SARIYER’İN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gazetemizin 138. sayısında yer alan ‘Sarıyer’in trafik çilesi ne zaman bitecek?’ başlıklı haberimizin ardından yıllardır tartışma konusu olan Şehit Şeker Aktaş Polis Karakolu’nun bulunduğu Sefir Sokak yolu araç trafiğine açıldı.

15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası güvenlik gerekçesiyle araç trafiğine kapatılan yol, Sarıyer’de trafik yoğunluğunun yaşanmasına neden olurken, konuyla ilgili çözüm bulunamaması vatandaşlardan tepki alıyordu.

HABER YETKİLİLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

Yıllardır söz konusu yolun araç trafiğine açılması için mücadele veren Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel, Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na verdiği özel röportajda yetkililerden çözüm beklediklerini vurgulamıştı. Ana manşetten verdiğimiz haberi dikkate alan ilgili makamlar harekete geçti. Yapılan görüşmelerin ardından yol yeniden açıldı.

YÜKSEL’DEN PEHLİVANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, Levent Pehlivanoğlu’na teşekkür etti. Yüksel, “15 Temmuz 2016 hain darbe teşebbüsü sebebi ve güvenlik nedeniyle araç trafiğine kapalı olan Sefir Sokak (Şeker Aktaş Karakolu önü) yolumuz bugünden itibaren araç trafiğine açılmıştır. Talebimize kayıtsız kalmayan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, İlçe Emniyet Müdürümüz Caner Coşar’a, Karakol Amirimiz Kenan Bedran Yağız’a, yakın zamanda yaptığımız haber ile sesimizi tüm kamuoyuna duyuran Sarıyer Posta Gazetesi ve Levent Pehlivanoğlu ile emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BENZER HABER: SARIYER’İN TRAFİK ÇİLESİ NE ZAMAN BİTECEK?

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/sariyer-haberleri/sariyerin-trafik-cilesi-ne-zaman-bitecek-h60642.html

SARIYER POSTA