Sarıyer’in başarılı muhtarlarından Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan’dan bölge halkına müjdeli haberler geldi. Detaylar haberimizde...

Göreve geldiği günden itibaren mahallenin problemlerine çözüm ortağı olan Muhtar Serdal Doğan’dan Kocataş halkına sevindirici bir haber daha geldi. Doğan’ın yoğun girişimleri sonucu mahallenin en büyük eksiklikleri arasında gösterilen PTT sorunu çözüldü.

“KOCATAŞLILARA HAYIRLI OLSUN”

13 Mart Cuma günü (yarın) PTT mobil aracın hizmete gireceğini açıklayan Serdal Doğan, “Mahalle muhtarı adayı olduğum dönemde vatandaşımızın sorunlarını çözmek için çalışacağımı belirtmiştim. Bu kapsamda yoğun girişimlerimiz sonucunda mahallemizde mobil PTT aracı hizmet verecek. Kocataşlılara hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KOCATAŞ SPOR KULÜBÜ GELİYOR

Muhtar Doğan, mahallenin sorunları ile ilgili çözümler getirmesinin yanı sıra gençleri de zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Doğan, resmi işlemlerin tamamlanmak üzere olduğunu ve kısa sürede Kocataş Spor Kulübü’nün faaliyete geçeceğini belirtti.

SARIYER POSTA