Yüksek riskli listede yer alan İstanbul'da birçok ilçe kırmızı alarm verirken, Sarıyer'deki mahallelerin durumunu sizler için irdelemeye devam ediyoruz. Son aylarda riskli alan sayılarında ciddi oranda düşüşün yaşandığı ilçemizde, İstinye ve Yeniköy'deki kırmızı bölgeler dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde...

Yapılan son kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın normalleşme ile ilgili açıklamaların ardından en çok esnafın yüzü güldü. Büyük bir kesim kısıtlamaların esnetilmesine destek verirken, bir kesimde birçok il için normalleşme kararının erken olduğunu savunuyor.

TABLOYU OKUYUCULARIMIZA AKTARMAYI SÜRDÜRÜYORUZ

Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar Uygulaması'ndaki verilere göre, Sarıyer genelinde riskli alan sayısı azalırken, bazı mahallelerde ise hareketlenme yaşanıyor. Sarıyer Posta Gazetesi olarak ilçemizdeki corona virüs tablosunu okuyucularımıza aktarmayı sürdürüyoruz.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM!

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

GEÇTİĞİMİZ AYLARDAKİ TABLO

BENZER HABER: İSTİNYE VE YENİKÖY'DE ENDİŞELENDİREN TABLO!

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/sariyer-haberleri/istinye-ve-yenikoy-de-endiselendiren-tablo-h61843.html

SARIYER POSTA GAZETESİ