Sarıyer ve bölgede yaşayanları ilgilendiren son dakika gelişmelere yer veren Sarıyer Posta, güncel haberciliğin güvenilir temsilcisidir. Bölgede yaşanan son dakika gelişmeleri anlık olarak takip eden ekipler, halkın bilgilenmesini sağlar. Seçkin yazar kadrosu ve dinamik haber ekibiyle fark yaratan gazetecilik anlayışı, aynı zamanda halkla kurulan interaktif iletişimin kaynağıdır.

Sarıyer'i ilgilendiren konulardan önce siz haberdar olun!

 Siyasetten gündeme, yaşamdan sağlığa, kültür ve sanattan magazine kadar her konuda en güncel bilgileri halka aktaran Sarıyer Posta’da siz de merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Bölgenin kalkınması ve daha iyi hizmet alması için düzenlenen anketler eşliğinde yönetimde hak sahibi olan okuyucular, sektörel konularda da bilgi sahibi oluyor.

 Haber ve reklamlar için tek tıkla mesaj atma imkanı sunan online gazete, Türkiye ve dünya gündemini ilgilendiren konularda da tarafsız bilgi paylaşımı yapıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilen içerikler, renkli görseller ve video görüntüleriyle destekleniyor.

Sarıyer sevdalılarının ortak noktası

Sarıyer sevdalılarının ortak noktası olan site, farklı yaş ve ilgi alanına sahip bölge sakinlerinin keyifli bir zaman geçirmesi için özel tasarıma sahip. Anlık olarak değişen haberler, bölgedeki günlük hayatın daha sakin, huzurlu ve güvenli geçmesi için paylaşılıyor.

 Daha temiz bir ilçe, birbiriyle sıcak ilişkiler içinde olan esnaf, halk ve bölgeyi daha ileriye taşıyacak bir yönetim tarafından takip edilen ve desteklenen Sarıyer Posta, kaliteli haberciliğin günümüzdeki en başarılı temsilcileri arasında gösteriliyor.