Darüşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, CHP Darüşşafaka Mahalle Temsilcisi Sibel Bayraktar ile gönüllüler Güven Alak ve Mehmet Aydın, corona virüs önlemleri kapsamında mahalle sakinlerine bilgilendirme yaparken, ücretsiz dezenfekte malzemeleri dağıttı.

Sarıyer Belediyesi Veteriner Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşen çalışmada, Darüşşafaka Mahallesi’ndeki site ve apartman görevlilerine ücretsiz olarak dezenfekte yapımında kullanılan malzemeler dağıtıldı.

SARIUÇAK’TAN BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak,Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Corona virüsü dünya genelinde binlerce can aldı. Biz de Darüşşafaka Mahallesi olarak salgına karşı verilen mücadeleye destek olmak ve mahalle sakinlerimizin hijyenik bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışıyoruz. Mahalledeki sitelerin tüm blokları ilaçlandı. Ayrıca Sarıyer Belediyesi de dükkanlar, kuaförler ve eczaneler de dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve Veteriner İşleri Sorumlusu Coşkun Uzaldı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA