Yaklaşık 1 ay öncesine kadar İstanbul'da corona riskinin en az olduğu ilçelerin başında gelen Sarıyer'de, son haftalarda meydana gelen riskli alan artışı devam ediyor. Hayat Eve Sığar Uygulaması'ndaki verilere göre, ilçe genelinde Kısırkaya Mahallesi hariç tüm mahallelerde riskli alanlar bulunuyor.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak ilçemizin corona virüs salgınındaki son durumunu irdelemeye ve okuyucularımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz.

SARIYER'İN EN AZ RİSKLİ MAHALLESİ KISIRKAYA

Son olarak Garipçe Mahallesi'nde de riskli alanların ortaya çıkmasıyla birlikte Sarıyer'in en az riskli mahallesi Kısırkaya oldu. Peki ilçenin genel tablosu nasıl? Detaylar haberimizde...

KURALLARA UYALIM

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

SARIYER POSTA GAZETESİ