Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi’nde her geçen gün poliklinik ve servis sayıları çoğalırken, buna paralel olarak hasta sayısında da ciddi artış meydana geldi.

Hastaneye giden alternatif yolların yapılması, çevre düzenlemesinin tamamlanmak üzere olması ve minibüs hat sayısının arttırılması bu artışta ki en önemli faktörler oldu.

Günde ortalama 2 bin 500 hastaya hizmet veren 350 yataklı Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi, uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile İstanbul’un en modern sağlık kuruluşları arasında yer alıyor.

Bayraktar bizzat ilgilendi

Geçtiğimiz yıllarda hastanenin inşası sırasında yaşanan olumsuzluklarla gündeme gelen Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi’nin tamamlanması için bizzat devreye giren ve temaslarını yoğunlaştıran Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, hastaneye giden yolların yapımıyla ve çevre düzenlemesiyle yakından ilgilendi.

Hastane çevre esnafının yüzünü güldürdü

Sarıyer sahilinden, Çayırbaşı tünelinden Hacıosman bölgesinden gelen alternatif yollar ile ulaşımın kolaylaştırıldığı hastanenin çevre düzenlemesi de tamamlanmak üzere. Hastanenin Çayırbaşı’na taşınması hiç kuşkusuz en çok çevre esnafını memnun etti. Eczacısından lokantasına, marketinden bakkalına kadar birçok esnaf, Sarıyer Hamidiye Etfal Hastanesi sayesinde işlerinde artışın meydana geldiğini ifade ediyor.