Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte sadece acil bölümüyle hizmet vermeye başlayan İsmail Akgün Devlet Hastanesi’nin daha geniş kapsamlı sağlık hizmeti vermesi için imza kampanyası başlatan Sarıyerliler, hastane önünde toplanarak basın açıklaması yapacak.

17 Ocak Cuma günü (yarın) saat 14.00’da İsmail Akgün Devlet Hastanesi’nin önünde bir araya gelecek olan Sarıyerliler, hastanenin tam kapasiteli faaliyet göstermesi için yetkililere çağrıda bulunacak.

MUHTAR SİNAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, “Cuma günü saat 14.00’te tüm dostlarımızı İsmail Akgün Devlet Hastanesi önünde yapacağımız kampanyamıza bekliyoruz. Ayrıca imza kampanyamız tekrar başlamıştır. Şu ana kadar toplamış olduğumuz 4 bin imzamız mevcuttur. Cuma günü hastane önünde de imza toplamaya devam edeceğiz. Ayrıca imza vermek isteyen vatandaşlarımızın muhtarlığımıza gelerek kampanyaya katılmalarını arz ederim. Özellikle şunu belirtmek isterim ki, bizim asıl amacımız hastanemizin 1 Kasım 2018 tarihine kadar olduğu gibi, haftanın her günü ve her saati özellikle ‘Acil sevisinin’ açık olması için sesimizi yetkililere duyurmaktır. Bu hastane senin veya benim değil, tüm Sarıyerlilerin yani hepimizindir” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA