Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete girmesiyle beraber poliklinik olarak devam eden İsmail Akgün Devlet Hastanesi’ne sürpriz talip!

Sarıyer’de adeta kaderine terk edilen İsmail Akgün Devlet Hastanesi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarıyerlilerin gerek sosyal medyada gerekse düzenledikleri basın toplantıları ile gündemde tuttukları mücadeleleri ses getirmeye başladı. Sarıyer Posta’nın ulaştığı bilgilere göre İstinye Devlet Hastanesi bu sıkıntıyı gidermek için kolları sıvadı.

Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binası olarak faaliyet gösteren İsmail Akgün Devlet Hastanesi için girişimlerde bulunan İstinye Devlet Hastanesi’nin Sarıyerlilerin yaşadığı hizmet ve ulaşım sıkıntısına çare olmak için temaslarda bulunduğu öğrenildi.

NEFES ALDIRACAK!

Sarıyer’de sağlık krizi çözüme kavuşuyor. Tün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden sarsan pandeminin yaraları sarılmaya başlanıyor. Sağlık çalışanlarının özlük haklarını koruyan çalışmaların hız kazanmasıyla beraber yurda dönüşler başlamıştı. Sağlık Bakanlığı ay sonunda kamuya yapacağı atamalar ile sağlıkta nefes alarak vatandaşların problemlerini çözmeyi hedefliyor.