İlçenin nabzını tutmak ve haberleri en doğru şekilde verebilmek için sahada halk ile iç içe olan Sarıyer Posta Gazetesi ekibi, ülke genelinde corona virüs vaka sayısının artmasının ardından önlem amaçlı corona virüs testinden geçti.

Yeni normalleşme süreci kapsamında bazı yasakların kaldırılmasının ardından ülke genelinde Covid-19 vaka sayısı artarken, Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona testinden geçtik. Test sonuçlarının en geç 2 gün içerisinde açıklanacağı ifade edildi.

"ZORLU SÜRECİ EL BİRLİĞİ İLE ATLATACAĞIZ"

Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden gelen özel ekip, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu ile gazetemizin çalışanlarına test uyguladı. Talebimiz üzerine ofisimize gelerek test yapan ekibe teşekkür eden Pehlivanoğlu, "Normalleşme sürecinde yeteri kadar kurallara uyulmaması vaka sayısında artışa neden oldu. Biz de Sarıyer Posta olarak bu hassas süreçte corona testini halka karşı ve kendimize olan sorumluluğumuz gereği önlem amacıyla yaptırdık. Ne kadar erken teşhis edilirse tedavi sürecine o kadar katkısı olur. Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağız. Bu yüzden kurallara daha fazla uymamız gerekiyor. Tüm Sarıyerlilere bir kez daha evde kalmaları yönünde çağrıda bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ