SARIYER'DE KORONA VİRÜS ALARMI! TÜM KAMU KURULUŞLARI DİDİK DİDİK İLAÇLANIYOR

Sarıyer’in pek çok noktasında Sarıyer Belediyesi tarafından sürdürülen dezenfekte çalışmaları, devlet hastanesinde de yapıldı. Çayırbaşı’nda bulunan Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı sıra ekipler Bahçeköy Merkez Cami ve Büyükdere’nin en işlek yerlerinden biri olan ana caddeyi de dezenfekte etti.

Salgın hastalıklara karşı alınan tedbirler çerçevesinde belediye ekipleri halkın yoğun olarak kullandığı alanları titizlikle temizlemeye devam ediyor. Okullar, ibadethaneler, hizmet binaları ve ortak kullanım alanlarının dezenfekte çalışmalarını sıklıkla yürüten Sarıyer Belediyesi şimdi de hastaneler için kolları sıvadı.

VATANDAŞLARIN DUYARLILIĞI DİKKAT ÇEKTİ

Çayırbaşı’nda bulunan Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sarıyer Belediyesi ekipleri tarafından korona virüs salgınına karşı dezenfekte edildi. Hastanenin yanı sıra Bahçeköy Merkez Cami ve Büyükdere’nin en işlek yerlerinden biri olan ana cadde de Sarıyer Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Yapılan çalışmalar esnasında park halindeki araçlarını dezenfektan aracının geçebilmesi için uygun hale getiren vatandaşların duyarlılığı da dikkat çekti. Sarıyer’in en kalabalık sokaklarında yapılan temizleme anında caddelerin boş olması halkın Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan “Evinde Kal” çağrısını dikkate aldığını da göstermiş oldu.

SARIYER POSTA