Türk Kızılayı Sarıyer Şube Başkanlığı, "Kızılaycılar Yürüyor" mottosuyla ilçe genelinde düzenlediği çeşitli etkinliklerle Kızılay Haftası'nı kutladı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara uzattığı yardım elinden hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine kadar yıllardır gönüllülük esası ile çalışmalarını sürdüren Kızılay, 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlikler düzenledi.

Çocukların yüzünü güldürdüler

Etkinlik kapsamında Büyükdere sahilinden Sarıyer Merkez'e kadar yürüyen gönüllüler, burada çocuklara balon, Türk bayrağı, ikramlık ve anahtarlık hediye eden Kızılay Sarıyer Şubesi gönüllüleri, Cumhuriyet Meydanı'nda ise müzik eşliğinde halay çekti.

"Yurdumuzun dört bir yanında kutlanıyor"

Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, "29 Ekim ve 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, yurdumuzun dört bir yanında ve yurtdışında temsilciliklerimizin olduğu ülkelerde kutlanıyor. Sarıyer'de Genç Kızılay ekibimiz ve gönüllülerimiz ile birlikte yürüyüş yaptık. Katılımın güzel olduğu yürüyüşümüze katılan ve bizi hiç yalnız bırakmayan Çayırbaşı Muhtarı Faruk Özdemir'e e teşekkür ediyorum. Kortej boyunca ve Cumhuriyet Meydanı'nda çocuklarımıza balon dağıttık" diye konuştu.

SARIYER POSTA