AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ile Türk Kızılayı Çapa Kan Bağışı Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına Sarıyer'den yoğun ilgi geldi.

Ayazağa'da düzenlenen kampanyaya; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve her iki partinin ilçe yöneticileri katılarak destek verdi.

241 ünite kan toplandı

Kızılay tarafından bağışı kampanya kapsamında 3 mahallede çadırlar kuruldu. Ayazağa'da 112, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde 57, Pınar Mahallesi'nde ise 72 ünite kan toplandı. Elde edilen 241 ünite kan ile 723 kişiye umut oldular.

"Sonsuz teşekkür ediyoruz"

Kızılay Sarıyer Şubesi'nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Desteklerinden dolayı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve teşkilat mensuplarına, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve teşkilat mensuplarına, mahalle sakinlerine, yönetim kurulu üyelerimize, gönüllülerimize ve Genç Kızılay'a sonsuz teşekkür ediyoruz."

İhtiyaç sahipleri unutulmadı

Kızılay Sarıyer gönüllüleri, kan bağışı kampanyasının dışında ihtiyaç sahibi vatandaşlara da yardım elini uzattı. Şubeye başvuru yapan vatandaşların evlerine konserve et götüren gönüllüler, yine yüzleri güldürdü.

SARIYER POSTA