Türk Kızılayı ve Beşir Derneği iş birliği ile hayata geçirilen "Kan Kardeşim" projesi, Sarıyer başta olmak üzere ülke genelinde birçok yere kurulacak kan bağışı çadırı ile binlerce hastaya umut olacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, geçmiş yıllarda 100 bin ünitenin üzerinde kan bağışına vesile olan Beşir Derneği, Kızılay ile imzaladığı protokol çerçevesinde bu yıl da kampanyaya destek olmaya hazırlanıyor.

Bu tarihlerde bağış yapılacak

"Kan ani değil, sürekli ihtiyaçtır" düşüncesinden hareketle "Bir Damla Bin Umut" sloganıyla başlatılan proje kapsamında, 9 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasında kurulacak Kızılay çadırlarında gönüllü vatandaşlar, kan bağışı yapabilecek. Bağışlar, 9-10 Şubat'ta Sarıyer, Bayrampaşa, Beyoğlu, Fatih, Lüleburgaz, Çorlu, Arnavutköy, Avcılar ve Başakşehir'de, 16-17 Şubat'ta Gaziosmanpaşa, Güngören, Şişli, Çatalca, Çerkezköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Kırklareli'nde, 23-24 Şubat'ta Kağıthane, Zeytinburnu, Bahçelievler, Çağlayan, Tekirdağ, Bağcılar, Esenyurt, Hadımköy ve Edirne'de, 2-3 Mart'ta ise Esenler, Eyüp, Sultangazi, Selimpaşa, Silivri ve Halkalı'da gerçekleştirilecek.