Sarıyer Belediyesi, 10 Haziran’da Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Haluk Levent konserinde anlamlı bir kampanyaya imza atacak. Kızılay işbirliği ile yapılacak olan kampanyada ilik nakli bekleyen minik Ela için, ilik aranacak.
İstanbul'da yaşayan Taşkın ailesinin 6 yaşındaki kızları Ela Taşkın için 1 ay önce lösemi teşhisi konuldu. Ela Taşkın’ın yakınlarından alınan kan örneklerinde uygun donör bulunamadı. Kök hücre bankasında da uygun donör bulunamayınca ailesi ve Kızılay tarafından bağış kampanyası başlatılmıştı. Bu kampanyaya başından beri destek veren Haluk Levent, 10 Haziran cumartesi günü Sarıyer İstinye Tersane Alanı’nda konser düzenleyecek. Sarıyer Belediyesi ve Kızılay ortaklığında, bu konser öncesi minik Ela için bir masa kurulacak.

HALKIMIZI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ

Kurulacak olan bu masada hem Ela için, hem de ilik nakli bekleyen on binlerce lösemi için uygun ilik aranacak. Twitter üzerinden #ElayaİlikAranıyor hashtag’ı ile duyuru yapan Sarıyer Belediyesi, Sarıyerlileri Ela ve diğer lösemi hastaları için duyarlı olmaya çağırıyor.

KAYNAK: SARIYER BELEDİYESİNDEN ANLAMLI KAMPANYA