D14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Sarıyer’de düzenlenen etkinliklere katılan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, doktor ve diğer sağlık çalışanlarının bayramını kutlayıp, gönül aldılar.

Sarıyer İlçe Sağlık Müdürlüğü de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Kaymakamlıkta bir kahvaltı verdi.

Sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı tarafından organize edilen kahvaltıya Kaymakam Ömer LKaraman eşi Zeynep Karaman’la birlikte katıldı. Ayrıca AK Parti Belediye Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, Tapu Müdürü Garip Çölme, Yazıişleri Müdürü Birsen Tosun, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Kültür ve Turizm Derneği Başkanı ve Grand Tarabya Oteli sahibi İzzet Bayraktar, Mal Müdürü, Toplum Sağlığı Müdürü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı.

GKaymakamlık konferans salonundaki kahvaltıda 14 Mart Tıp Bayramı’nın niteliğinden söz eden İlçe sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı, her yıl bu gün kutlanan Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarının birbirleriyle kaynaşıp, toplumla daha iyi iletişim kurabilmek adına çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade etti.

Kaymakam Ömer Karaman ise Dr. Şıralı ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayıp, Kaymakamlık tarafından Sarıyer’de gerçekleştirilen hizmetler konusunda bilgilendirme yaptı.

SİYASİ PARTİLER, STK TEMSİLCİLERİ VE ÖĞRENCİLER SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Öte yandan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, Başkan Adayı Ahmet Özyürek, STK başkan ve temsilcileri ile bazı okul müdürleri ve öğrenciler de Sarıyer’deki hastane ve sağlık merkezlerini ziyaret edip, buralarda görev yapan doktor, hemşire ve yardımcı sağlık personelinin bayramını kutladı. Merkez Mahallesi'ndeki Kalkavan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Faruk Genç de öğrencileriyle birlikte Sağlık Müdürü Dr. Asuman Kerem Şıralı ile hastane başhekimlerini ziyaret edip, sağlık çalışanlarına karanfil vererek, bayramlarını kutladı.