14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sarıyer Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde bir araya gelen sağlık çalışanları, Sarıyer Kaymakamlığı ve Sarıyer Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen kahvaltıda buluştu.


635619368160859557Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Dr. Armağan Eren’in hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan etkinlik, tıpta geçmişten günümüze tarihsel sürecin anlatıldığı, Türk hekimlerinin Kurtuluş Savaşı’nda ki unutulmaz kahramanlıklarının belgesel tadında yansıtıldığı duygusal bir görsel sunumla devam etti.

Sarıyer İlçe Sağlık Müdürü Asuman Kerem Şıralı, yaptığı konuşmada 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine ev sahipliği yapan Sarıyer Belediyesi’ne teşekkür etti. Şıralı; “Bu güzel Kültür Merkezi’ni Sarıyer’e kazandıran ve böylesine şık bir salonda bizleri ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. Tüm sağlık çalışanlarının bayramını tebrik eden İlçe Sağlık Müdürü Asuman Kerem Şıralı, sağlık alanında daha modern tıp hizmetleri sunmak için canla başla çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

635619368308432719“Öncelikle varlığınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasına başlayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, tüm sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce, poliklinik, portör ve ücretsiz ilaç dağıtımı gibi hizmetler verildiğini hatırlatan Başkan Genç, özellikle devlet kurumları arasındaki ilişkilerin sağlıklı olmasının önemine değindi. Sağlık çalışanlarına seslenen Genç; “Sizin önderliğinizde ve bilginiz ışığında halkımıza daha iyi hizmet verme adına birlikte çalışmalıyız” dedi. Genç konuşmasını; “Gerekirse 1 metre az asfalt dökeriz ama halkımızın sağlığı söz konusu olursa 1 adım bile geri adım atmayız” sözleriyle noktaladı.

Kaymakam Bilgin: Sarıyer’in sağlık alanında da öne çıkmasını diliyorum


63561936838721120414 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle belediyemizin tertip etmiş olduğu bu güzel kahvaltıya teşriflerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” sözleriyle konuşmasına başlayan Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, sağlıklı bir nesil yetiştirmenin ve insanlara iyi bir sağlık hizmeti vermenin, modern bir toplumun en önemli özelliklerinden biri olduğunu söyledi. Sarıyer Belediyesi’nin donanımlı bir ekiple hizmet veren bir müdürlüğünün olduğunu hatırlatan Kaymakam Bilgin, ilçedeki tüm sağlık birimlerinin başarılı çalışmaları neticesinde Sarıyer’in tıp ve sağlık alanında da İstanbul’un öne çıkan ilçelerinden biri olmasını diledi.

Sağlık emekçilerinin aileleriyle bir araya geldiği kahvaltıya Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Tok, Gökan Zeybek, İsmail Erdem, Belediye Meclis Üyeleri Sevim Yalınkılıç, Hayrettin Dereli ve birim müdürleri de katıldı.