Siyahkalem’in Zekeriyaköy’deki projesi KÖY konutlarından ev alan aileler, Anneler Günü’nde yeni evlerinde yaşayacakları hayatın ilk provasını yaşadılar.


2Siyahkalem KÖY’de yaşamın ilk provası olan Anneler Günü kahvaltısında projeden konut alan anneler çocukları ve aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdiler. 467 bin metrekarelik proje alanı içinde, Ocak ayında yeni yerlerine taşınan ve Mart ayında ise bakımları gerçekleştirilen 232 ağacın çiçek açması ile birlikte doğanın bahara merhaba dediği günlerde KÖY yaşamına ilk adımlarını atan aileler gün boyunca farklı aktivitelere katıldılar.

Çocukları ve yeni komşuları ile birlikte doğanın içinde keyifli bir zaman geçiren aileler çocuklarının katıldığı resim atölyesinde ve çocuk oyun alanlarında neşe ile oynayan çocuklarına eşlik ederken KÖY’de yaşamın farklılığını ve keyfini çıkardılar.

4KÖY’den konut alanlar, İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan ve şehir merkezine sadece yarım saat uzaklıkta yer alan Burç Beach’e üye olma ayrıcalığına sahip oldular. Kahvaltı sonrasında Siyahkalem yetkilileri tarafından Burç Beach üyelik kartları ailelere teslim edildi.