Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi ile Kocataş Mahalle Muhtarlığı ve Çayırbaşı Mahalle Muhtarlığı işbirliğinde hafta sonu kan bağışı programı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde toplam 203 ünite kan toplandı.

Covid-19 pandemisi sürecinde kan stokunun azalması nedeniyle kan stokları günden güne erirken, Sarıyer'de kan bağışı çalışmaları aralıksız sürüyor. Kızılay Sarıyer ile mahalle muhtarlıkları işbirliği ile düzenlenen etkinliklerde bağışçılar hastalara umut oluyor.

203 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Kızılay Sarıyer işbirliği ile 29 Mayıs Cumartesi günü Çayırbaşı Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte 100, 30 Mayıs Pazar günü Kocataş Mahallesi'nde gerçekleştirilen programda ise 103 ünite kan bağışı yapıldı. Vatandaşların kan bağışına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan ve Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir, "Kızılay Sarıyer Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı etkinliğine yoğun katılım oldu. Gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı ve hastalara umut oldukları için halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ